[SPLIT] Sezona u samoj splitskoj vrevi! Uživajte 3 ili 6 dana uz 2 ili 5 noćenja u Šago apartmanu u Splitu za dvoje već od 979kn! Kupon je iskoristiv u periodu od 24.06. do 19.08.2017.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 10 godina ima GRATIS smještaj u krevetu s roditeljima! Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: 3 dana/2 noćenja ili 6 dana/5 noćenja već od 979kn!

Ovaj se klimatizirani apartman nalazi u Splitu, na 600 metara od Dioklecijanove palače i 500 metara od spomenika Grguru Ninskom, a nudi besplatni WiFi i terasu.

Smještaj sadrži: 

prostor za sjedenje, 

kuhinju s perilicom posuđa i pećnicom te 

TV ravnog ekrana.

Apartman Šago nalazi se na 50 metara od Muzeja grada Splita i 600 metara od katedrale svetog Duje. 

Zračna luka Split udaljena je 12 km od apartmana Šago. 

GRAD SPLIT smjestio se na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu Jadranske obale i u neposrednoj blizini rijeka Jadro i Žrnovnica koje ga već 1700 godina napajaju vodom.

Njegova blaga klima sa 2700 sunčanih sati godišnje, pretvara ga i usred zime u oazu u kojoj se u zavjetrini može uživati na suncu.

Industrijski, sveučilišni i gospodarski centar regije svoju "zelenu dušu" čuva na brdu Marjan smještenom na zapadnom dijelu poluotoka, gdje park-šuma nadomak gradu pruža ugodu mirnih i od gradske buke sačuvanih šetnica pod borovima uz more.