Uživanje u Slavoniji! Provedite 3 dana s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Bilogora u Grubišnom Polju + 4 cjelodnevne ulaznice za novootvorene bazene u Velikom Grđevcu, sve za samo 499 kuna!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel "Bilogora" je preuređeni i klimatizirani hotel s tri zvjezdice. Smješten je u centru Grubišnog Polja. Kupon je iskoristiv isključivo u odabranom terminu do 15.09.2017.!

Hotel nudi 9 jednokrevetnih soba (sa mogućnošću dodatnog ležaja), 13 dvokrevetnih soba, 2 trokrevetne sobe, restoran, VIP-salon, diskoteku sa živom glazbom, veliku ljetnu terasu. Parkiralište za goste hotela je osigurano ispred i iza hotelske zgrade. U blizini se nalaze banka i mjenjačnica. 

Kao hotel u centru Grubišnog Polja nudi i sadržaje privlačne lokalnom stanovništvu, pa je moguće i organizirati proslavu nekog svečanog događaja. A bili smo i domaćini natjecanja 'Miss Turizma za Miss World' bjelovarsko-bilogorske županije što pokazuje da će gostoljubivost i profesionalnost našeg hotelskog osoblja uvijek znati izaći ususret potrebama naših gostiju.

Prelijepi bilogorski kraj strastvenim lovcima nudi zadovoljstvo lova na visoku i nisku divljač, a ljubiteljima prirode šetnju, gdje mogu vidjeti rode, orlove, te zaštićene biljke kao visibabu, kockavicu, drijemovac. U obližnjim izletištima možete uživati u rekreativnoj šetnji i ribolovu.