[ZAGREB] Riješite se viška kilograma!!! Paket mršavljenja sa novitetom na tržištu FAT freezingom koji u 1 tretmanu uništava do čak 25% masnih stanica! 6 tretmana u Studiu Ljepote Manuela za 399 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U samo 2 dolaska dugotrajno se riješite viška kilograma najnovijim hitom u svijetu, nekirurškom liposukcijom - FAT FREEZINGOM uz limfnu drenažu i radiofrekvenciju i do ljeta budite FIT! Kupon se može iskoristiti do 03.09.2017.!

FAT FREEZING

Prva i jedina prava metoda dugotrajnog uklanjanja masnih stanica koja je kao takva jedina alternativa kirurškoj liposukciji.

Za razliku od ostalih aparata na tržištu koji masno tkivo zamrzavaju do -5 stupnjeva ovdje se aparatom zamrzavaju masne stanice od -5 do -15 stupnjeva čime se može djelovati i na najtvrdokornija masna tkiva pa su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Dovoljno je napraviti samo nekoliko tretmana da bi se trajno uklonila većina masnih stanica iz organizma.

Najučinkovitija metoda za tretiranje gustog masnog tkiva gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate. 

Primjenjuje se onaj dio tijela gdje postoji višak masnih naslaga: 

trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.

Tretmani su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti! 

Usisava se masno tkivo (40-70  kPa) a ovisno o njegovoj debljini ono se tretira na -5°C do -15°C, gdje mišićno tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena.

 Prilikom tretmana masne stanice se počinju kristalizirati i fragmentirati, a samo njihovo izlučivanje je sasvim prirodan proces u kojem jetra ima glavnu ulogu. Proces je postupan jer je potrebno mjesec dana da se raspadni produkti izluče iz organizma putem probavnog sustava i limfe, što govori u prilog zdravom načinu mršavljenja bez naglog opterećenja Vaše jetre ;)


Limfna drenaža, radiofrekventna struja ili vakumska masaža, znatno pospješuje protok oslobođenih masti i podižu tonus kože. Nakon terapije ne osjećate nelagodu ili bol, koža je u potpunosti nedirnuta te možete nastaviti sa dnevnim aktivnostima. 

Saznanje da suvremeni način života pored ugodnih i dobrih donosi i cijeli niz neugodnih i nepoželjnih stvari, postoje sve jasnije i bolnije. Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerno tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za nas organizam.


Posljedice su:

loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha

nakupljanje otpadnih tvari metabolizma, koji podražuje tkiva i uzrokuje njegove promjene u manje kvalitetno vezivo

punjenje i povećanje volumena masnih stanica

oticanje nogu

celulitne promjene kože i potkožja

pojava novih ili pogoršanje postojećih proširenih vena.


Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Izkazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita!


RADIOFREKVENCIJA TIJELA 

Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože.

To je neinvezivan i ugodan tretman kontoliranog zagrijavanja dermisa i potkožnog tkiva. Ovim tretmanom se znatno poboljšava cirkulacija i mogućnost topljenja masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva jer prodire dublje.