Vela je konačno stigla u Zagreb!!! Otopite suvišne kilograme kroz 11 tretmana uključujući 2 x VELA u Studiu ljepote Manuela za samo 499 kn! Super povoljno, brzo i efikasno! ;)

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oslobodite se toksina, poboljšajte cirkulaciju i osjećajte se (i izgledajte) lakšom! Kupon se može iskoristiti do 24.08.2017.!


LIMFNA DRENAŽA

Tretman radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo riješava nakupljenih toksina! Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na taj način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledati će utegnutije i glađe! Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana, nedovoljno kretanje i stil života.


KAVITACIJA

Najčešće se tretiraju trbuh, kukovi, bedra, unutrašnji dio koljena, nadlaktice i stražnjica; odnosno oni dijelovi tijela na kojima se nikakvom dijetom ne mogu vidno smanjiti naslage. Aparat funkcionira kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije elektrostimulacije. Ultrazvučni valovi se prilagođavaju i usmjeravaju posebno za svakog klijenta, što omogućava i osigurava selektivno razbijanje masnih stanica. Na ovaj način koža, krvne žile i mišići ostaju zdravi.


Lipolaser

Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.


Trajanje tretmana: 40 minuta


Funkcije:

gubitak težine i oblikovanje,

pomlađivanje kože i njega.

 

Sigurnost: ne invazivni hladni laser, bez nuspojava.

Brzina: samo jednim tretmanom, obujam tijela može se smanjiti.

Može se primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.


VELA

Uređaj najnovije generacije za oblikovanje i učvršćivanje tijela, čije sposobnosti koriste i mnoge poznate svjetske i domaće zvijezde.

Za VELA sistem je znanstveno potvrđeno da cilja i selektivno uništava samo masne stanice, ostavljajući kritične okolne strukture kao što su krvne žile živci i vezno tkivo netaknutima.

Radi na principu moderne Elos tehnologije te istodobno kombinira 4 različite tehnike (radiovalove, infracrvenu svijetlost s vakumom i masažom mehaničkim valjcima). Sonda s vakum-rolerom, prilikom aplikacije na tijelo doslovno kotrljajući razbija masne i celulitne naslage, oblikuje i učvršćuje tijelo, IR potiče cirkulaciju, a RV razbija najtvrdokorniji celulit i potiče obnovu kolagena u koži.