[ZADAR] Ljeto u Villi Plat! 2, 3, 4 ili 5 buffet polupansiona, u apartmanima s balkonom, piću dobrodošlice, korištenje grijanog bazena i sadržaja za opuštanje kraj bazena... za dvoje već od 1999kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između četiri opcije noćenja za dvije osobe u 1/2+2 jednosobnom apartmanu s balkonom! Kupon vrijedi isključivo u terminu do 05.09.17. !

Villa Plat je nova vila u mjestu Kožino, desetak km od Zadra. Nalazi se na izdvojenom i ograđenom privatnom posjedu, površine 2500m², okružena mediteranskim zelenilom na prostranoj i uređenoj okolici pod video nadzorom, uz rezervirani parking za naše goste, kako biste sigurno i udobno uživali u privatnosti. 

Mir i tišina riječi su koje najbolje opisuju smještaj, gostima se nudi potpuna ekskluzivnost. Pozivamo vas da se opustite i uživate u vašem dragocjenom odmoru u j vili s ekskluzivnim apartmanima različitih veličina i tipova, s prekrasnim pogledom na more, uz bazen površine 90m² obložen plavim mozaik pločicama. 

Mogućnost organizacije izleta na obližnje otoke - Ugljan, Kornati, Telašćica, u suradnji s Archipelagom Zadar.

Mogućnost najma bicikla za 100,00 kn dnevno po osobi (obavezno rezervirati radi raspoloživosti), plaćanje na licu mjesta.