Camp Eklata - ljetni kamp za djecu i mlade od 8 – 16 godina u Zaostrogu na Makarskoj rivijeri 30.06. – 05.07.2013! All inclusive paket aranžman u trajanju od 6 dana/5 noćenja!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prijatelji, more, učenje, zabava, izleti, borova šuma, sportska i zabavna natjecanja, disco zabava, animatori, maštovite igre i to sve u Campu Eklata u all inclusive paket aranžmanu u trajanju od 6 dana/ 5 noćenja!

Ponuda uključuje: all inclusive paket aranžman u trajanju od 6 dana/ 5 noćenja za 1 dijete.

All inclusive aranžman uključuje smještaj u više krevetne sobe na bazi punog pansiona, školu jezika ili kreativni kamp ili sportski kamp, ulazno i završno testiranje, literaturu, pomagala, rekvizite i diplomu, edukativne aktivnosti, programsku zabavu, sportsku rekreaciju, sve za 1 dijete.


Polaznici odabiru jedan od ponuđenih programa:

škola stranih jezika,
kreativni kamp,
sportski kamp.

Detaljnije o programima pogledajte na www.eklata.comPrijepodne se realiziraju edukativni programi.
Poslijepodne se odmora, kupa, igraju maštovite igre uz glazbu i zabavu na plaži.

Svim polaznicima kampa na raspolaganju su, potpuno besplatno, svi sadržaji Eklatinog centra za mlade uključujući i one najtraženije - kajaci, kanui, gondole, bicikle, role, stolni tenis,...Predvečerje je rezervirano za sportska i zabavna natjecanja. Nakon večere – spektakl. Uključuju se reflektori, zvučnici i ostala oprema. Počinje disco „ludnica“. Dobra mjuza, svjetla pozornice, ples, blještavilo i hrpa iznenađenja. King & Queen, Music Quizz, Fantasy night, Indijanska noć, izbor simpatičnosti... noćno kupanje!

U svakom terminu organiziramo jednodnevni izlet do obližnjih turističkih destinacija - fakultativno.Sigurnost

Za sigurnost djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka u kampu zaduženi su profesori, kreativni voditelji, sportski treneri, animatori i ostalo educirano i iskusno osoblje Campa Eklata.

Za vrijeme transfera i boravka u hostelu djeca su osigurana kod osiguravajućeg društva policom osiguranja od nezgode.

Njihovo zdravlje u nadležnosti je zdravstvenog osoblja ambulante u neposrednoj blizini Hostela Eklata.