[BIZOVAČKE TOPLICE] Cjelodnevno kupanje na kupalištu Aquapolis preko tjedna + korištenje finske saune + masaža 30 min.+ ručak u Americano baru, za samo 159kn/osobi!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od ponedjeljka do petka! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 01.09.17.! U ponudu je također uključeno korištenje vanjskih sportskih terena za nogomet, odbojku na pijesku, rukomet i košarku, stolni nogomet, stolni tenis i dječjeg kutaka - playstation, sve za 1 osobu!

DODATNI SADRŽAJI: 
Animatori na bazenima 

Vodene atrakcije u zatvorenim bazenima: 
WHIRLPOOL ( vodena i zračna masaža) 
MASAŽNI BAZEN (vodena masaža) 
ZRAČNI MASAŽNI BAZEN ( zračna masaža) 
REKREACIJSKI ( vodene masaže, zračni gejzir, ležeće zračne masaže, vodena gljiva, vodeni tobogan 112 m dužina spusta, dva vodena slapa) 
Besplatne ležaljke i suncobrani na bazenu (do isteka zaliha) 

RESTORANI I BAROVI: 
Americano bar – pizze i hamburgeri 
Grill barovi Snaša i Bećar 
Palačinka bar 
Caffe bar Sunčica 
Ledo slatki kutak

Priča o Bizovačkim Toplicama kreće od otkrića ljekovite vode...

Tragajući za novim izvorima nafte i zemnog plina u bizovačkom kraju, dana 3. kolovoza 1970. godine iz jedne od istražnih bušotina na sveopće iznenađenje radnika zagrebačkog poduzeća Ina-Naftaplin s dubine od 1862 metra, briznula je vrela voda.

Voda je potekla na bušotini pod radnim nazivom Bizovac-2, smještenoj na livadi, 500 metara južno od željezničke pruge, a 150 metara desno od ceste, koja se ispred Bizovca odvaja od prometnice Našice - Osijek, a vodi do Brođanaca.

Voda se iz bušotine odvodila putem cijevi do obližnjega jarka, koji se nalazio iza kukuruznoga polja, gdje je vrela voda, gotovo vodena para, izbijala na mahove u jakom mlazu na dvije sapnice i padala u jarak.

Na taj način voda se prirodno hladila, tako da je u jarku, udaljenije od sapnice, bila prikladna za kupanje.

Gdje se nalazimo?

Bizovačke toplice su toplice (banja) pored mjesta Bizovca u Osječko-baranjskoj županiji (Slavonija, Hrvatska). Nalaze se na kraju bizovačke Sunčane ulice, s lijeve strane županije ceste Ž4067 Bizovac - Brođanci - Čepinski Martinci.

Toplice su redovitim autobusnim linijama povezane s Našicama i Osijekom, a u blizini se nalazi i željeznička stanica Bizovac.