PodržimoNaše

Samo na Crnom jaju!!! Tuširajte se, kupajte se i plivajte bez straha da će vam voda u ušima izazvati upalu uz Bontech čepiće za uši za zaštitu od vode za samo 299 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Koristeći čepiće za uši više nećete morati odustati od planova ili prekinuti godišnji odmor zbog problema s uhom. Kupon vrijedi do 25.08.2017.!

Ponuda uključuje: Bontech - čepići za uši za zaštitu od vode ( 1 par ), koji se izrađuju po mjeri.


Kupon se realizira isključivo na prodajnim mjestima tvrtke Bontech diljem Hrvatske, popis prodajnih mjesta možete vidjeti ovdje.

 

Nakon kupnje kupona, termin dolaska na prodajno mjesto je potrebno rezervirati 1 dan ranije pozivom na telefonski broj odabrane poslovnice ili pozivom na Besplatni info telefon: 0800-44 66, uz KOD kupona po primitku.


Čepići za uši – zaštita od vode


Naši čepići su anatomski idealno prilagođeni korisniku jer se izrađuju prema otisku uha, što im omogućava da potpuno zatvore ušnu školjku. Koristeći čepiće za uši više nećete morati odustati od planova ili prekinuti godišnji odmor zbog problema s uhom.


Prednosti Bontech umetaka za zaštitu od vode:

naši čepići su neinvazivni,

dugotrajni su i jednostavni za korištenje,

jednostavno se i brzo postave,

izrađeni su od mekog, hipoalergentskog biokompatibilnog materijala koji omogućuje vodonepropusno prianjanje,

jedinstveni dizajn naših umetaka ne remeti kanal što ostavlja osjetljivu kožu slušnog kanala neozlijeđenom i ne utječe na cerumen u uhu.


Bontech Aqua

Upala srednjeg uha je najčešća infekcija uha, koja ako se ne liječi na vrijeme može dovesti do trajnog oštećenja sluha i drugih tegoba. Vrlo često je uzrok upale uha voda koja je zaostala u zvukovodu, te je zbog toga bitno zaštiti uši od vode, posebno kod ljudi sklonih upalama.

Bontech aqua čepići smanjuju opasnost od upale uha za vrijeme kupanja, tuširanja ili prskanja u vodi. Napravljeni su od hipoalergenih materijala velike izdržljivosti, duge trajnosti i lako se održavaju. Nisu prikladni za ronjenje jer prilikom korištenja ovih čepića uši ne smiju biti ispod razine vode.


Ukoliko želite čepiće kupiti djeci molimo da se informirate kod samog Partnera (djeca koja operativnim zahvatom imaju ugrađene cjevčice mogu ostvariti i bolje uvjete za slične čepiće).