[Velika Gorica, Slavonski Brod, Zagreb] Tretman korekcije atlasa za 375 kn! Umorni ste i pritisnuti problemima? Crno Jaje i EUPED donose rješenje Vaših briga!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Namještanjem Atlasa smanjuju se specifični simptomi kao što su vrtoglavice, migrene, zujanje u ušima i drugi. No isto tako dolazi do korekcije podešavanja cijele kralježnice što pozitivno utječe na opće stanje organizama ;) Tretmane izvodi vrhunski stručnjak prof.dr. Lon Johnson, doktor američke kiropraktike! Kupon vrijedi do 31.08.'17.!


Umorni ste i bezvoljni, pritisnuti obvezama i problemima, a zbog nestašne djece više se ni kod kuće ne možete opustiti?


Poznato je da je stres jedan od najvećih uzročnika većine zdravstvenih problema stoga je nužno pronaći način na koji ćete se nositi s ovom svakodnevnom pojavom. Pronađite sat vremena za sebe i opustite se uz nas...Donosimo Vam pregled i balans atlasa, elektro stimulaciju i intersegmentalnu masažu!

Otkrijte sve blagodati namještanja atlasa i bezbolnih tehnika korekcije kralježnice uz vrhunskog stručnjaka Američke kiropraktike Dr. Roberta Lon Johnsona.

Namještanjem Atlasa smanjuju se specifični simptomi kao što su vrtoglavice, migrene, tinitus (zujanje u ušima) i drugi. No isto tako dolazi do korekcije podešavanja cijele kralježnice što pozitivno utječe na opće stanje organizama. 

Je li Vam poznato da je najviši vratni kralježak - ATLAS – kod skoro svih ljudi rotiran, iskošen? Ovakvo stanje dovodi do velikog broja tjelesnih i psihičkih smetnji i bolesti, a ono se može u potpunosti obrnuti!