[BEOGRAD] Grad koji nikad ne spava! Uživajte u luksuznom hotelu Miami Spa&Wellness**** uz 1 ili 2 noćenja za 2 osobe u VIP apartmanu ili luksuznim sobama već od 208kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Luksuz koji zaslužujete! Priuštite si odmor u pravoj oazi odmora i relaksacije, hotelu Miami Spa&Wellness**** uz smještaj u luksuzno opremljenim sobama ili VIP apartmanu sa jacuzzijem, sezonski bazen i biljar, SPA program 1,5h (uz opciju 2 i 3).... Kupon se može iskoristiti do 15.08.2017.!

Hotel Miami Spa & Wellness smješten je u mirnom dijelu Mirijeva, u ulici Ljubiše Miodragovića 3f. Prednost objekta leži u činjenici da je pogodan kako za poslovni, tako i za sportski turizam. 

U ponudi ima 9 komfornih soba, opremljenih LCD televizorom, klima uređajem i Internetom. U sklopu Miami Spa & Wellness nalazi se i Lobby Bar. Kao što i sam naziv objekta kaže, u ponudi gostima je bazen, sauna i jacuzzi. 

U Hotelu Miami Spa & Wellness dočekat će Vas srdačan i ljubazan tim, koji će učiniti sve da vaš boravak bude ugodan. Rađen po uzoru na svjetske Wellness centre, Miami Spa & Wellness predstavlja idealan prostor za odmor i razonodu, gdje svako može pronaći nešto za sebe. 

Besplatan parking, besplatna igraonica za djecu, biljar, pikado i druge društvene igre. U okviru objekta nalazi se i moderno opremljen bazen kao i ležaljke čije je korištenje za goste besplatno. Bazen je u zimskom periodu pokriven. Provedite romantične ili opuštajuće trenutke u luksuzno opremljenoj sobi Miami Spa & Wellness.