[SUPETAR] Uživanje u Waterman Supetrus Resortu! Kupanje u bazenima, noćenje s ALL INCLUSIVE uslugom, sauna, jacuzzi, piće dobrodošlice, korištenje sportskih igrališta, sve za 2 osobe za 899 kuna!

34 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedinstvena destinacija sa predivnim pogledom na kristalni Jadran, bijele šljunčane plaže, uvale i veličanstvene planine! Kupon vrijedi od 10.07.17. do 15.07.17.!

WATERMAN SUPETRUS RESORT nudi raznolikost smještaja iznimne ljepote i kvalitete, u potpuno renoviranim sobama smještenim u više zgrada sa jednom centralnom recepcijom.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskih i unutarnjeg bazena, sauna, jacuzzi, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno, dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, dječje kuglanje, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice.

  • ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 23:00, večera.

Osim "Mediteranskog dodira" i živopisnog okruženja, sa hotelskih ili apartmanskih terasa ili balkona pruža se zadivljujući pogled na more, dok Supetarski restorani i kafići, svaki sa svojim specijalitetima, nude širok izbor autohtonih i svjetskih delicija.

Dok se Vi odmarate, Vaša djeca uživaju u ponudi hotela za najmlađe. 
Uključeno u cijenu: 

- Dječji mini klub prostor i program za djecu 4 – 11,99 godina, do 4 sata dnevno.
 - Odvojeni unutarnji dječji grijani bazen sa slatkom vodom, 150 m2, sa malim toboganima za djecu.

WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi.  Kompleks je primjeren i za  lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage. Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica. 

Smještaj u WATERMAN SUPETRUS RESORTU, u kombinaciji sa velikim izborom zabavnih, opuštajućih i sportskih aktivnosti, razgledavanjem okolnih znamenitosti, izletima i širokom paletom jela, pružiti će vam doživljaj topline i šarma koji ćete zasigurno dugo pamtiti. 

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti termina na telefon ili na mail sales@watermanresorts.com ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na telefon: 021/640-253 ili na mail sales@watermanresorts.com, uz KOD i ID po primitku.