ŠPICA SEZONE U MALINSKOJ NA OTOKU KRKU! 4 ili 6 dana za 2-4 osobe u Apartmanskom naselju Lavande** u periodu po izboru: 05.-15.07. ili 15.07.-19.08.17. već od 1478 kn!

42 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmansko naselje LAVANDE su se smjestile u tipičnom mediteranskom okruženju, u tišini, a nadomak svih potrebnih sadržaja..Prije kupnje kupona odaberite između 3 moguće opcije - 3 ili 5 noćenja u periodu po izboru: 05.-15.07. ili 15.07.-19.08.17.! Kuponi se mogu spajati pa možete produžiti svoj boravak i još malo uživati ;)

Vrhunac turističke ponude stoljetne Malinske čini apartmansko naselje Lavande. Nalazi se u blizini predivne plaže koja Vam pruža idealne mogućnosti za sport i zabavu. 

Tako uz more ima uređenu 3 km dugu stazu za bicikliste, trčanje i hodanje. Sportaši i klubovi mogu imati kondicijske pripreme. 

Vaš odmor u Malinskoj će obogatiti ukusno opremljeni smještaji apartmana Lavande u kojima će te naći sve potrebno za bezbrižan odmor od opremljene kuhinje, TV, do prekrasnog balkona s još ljepšim pogledom na mjesto i more. 

Apartmani Lavande-Malinska su za 2-4 osobe a uključuju spavaću sobu, dnevni boravak sa 2 ležaja, namještenu kuhinju s inventarom, kupaonicu i balkon ili terasu. Smješteni su u prizemlju i na prvom katu. 

Dolazak u Malinsku je vrlo jednostavan i brz zahvaljujući odličnim prometnicama i povezanosti otoka Krka mostom, uz to je i zračna luka smještena na otoku Krku udaljena 12km od apartmanskog naselja Lavande.

Više o Malinskoj

Malinska, na zapadnom dijelu otoka Krka, u šumovitom je zaljevu područja Dubašnice koje je po gustoj šumi Duba i dobilo ime. Malinskoj je osunčano lice pa broji 2200 sunčanih sati godišnje, otočne bure su joj iza leđa pa je radi blage klime i vegetacije u 19 st. proglašena idealnim mjestom za zdravstveni turizam, vrijedne su joj ruke koje od davnina mreže vuku , most i aerodrom do njenih su nogu na 15-tak km, pa ne čudi da Malinska ima stogodišnju tradiciju i svijetle rezultate u turizmu. Malinska - mjesto koje je znalo spojiti tradiciju i najnovija dostignuća u turizmu.

Otok Krk

Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. Sedam gradova kaštela - sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana - knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi - jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.