Spasitelj techna Len Faki 14.06.2013. u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo! Rezervacija stola u VIP zoni s uključenih 5 ulaznica + boca strane votke ili ulaznica za 1 osobu uz 50% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

United Electronic Sound za kraj sezone 14.6.2013. u zagrebački Pogon Jedinstvo dovodi Len Fakija, jednog od prvih rezident DJ-eva slavnog berlinskog kluba Berghain za koji kaže da je spasitelj techna!

    Ponuda uključulje izbor između dvije opcije koje trebate odabrati prije kupnje kupona:

    Opcija 1. rezervaciju stola u VIP zoni sa 5 ulaznica + 1 boca strane vodke.
    Opcija 2. ulaznicu za 1 osobu u pola cijene.

VIP Zona-  prostor pruža najbolju priliku da se događaj i sam nastup Len Fakia doživi iz neposredne blizine i u ekskluzivnom ambijentu.

United Electronic Sound
Petak, 14.6.2013. s početkom u 22:00h
Pogon Jedinstvo


Pokretanjem etikete Len Series utemeljio je platformu na kojoj je bazirao vlastitu ideju techna, a uz dodatak etikete Figure i Podium, ovaj glavni koncept daje mu stvaralačku slobodu i mogućnost da istraži dublji značaj glazbe. Karakteristični maratonski setovi prisiljavali su ga na promjene muzičkog naglaska i stila, prilagodba koja ga je samo hranila dodatnom inspiracijom.

U Berghainu je pokrenuo i vlastiti večernji program na kojem redovito ugošćuje kolege iz cijelog svijeta, a etiketa Podium je nastala kao logičan nastavak te večeri. S izdanjima Raudivea, Shinedoea, Tony Rohra i 2000 And Onea, ovaj label je od začetka postavio standard za uzbudljiv, moderan techno eksperiment. Svakako treba spomenuti i Lenove "My Black Sheep" i "Odyssee II" koje su postale golemi klupski hitovi 2007. i 2008. godine. Druga etiketa Podium ima cilj objavljivati kako Lenove, tako i originalne radove drugih producenata čime je poligon za istraživanje elektronske glazbe.

Njegov komunikativan stil DJ-inga čini ga pravim gospodinom za gramofonima, umjetnikom čiji su setovi iznimno strastveni, moćni i nikada nisu bazirani na samo jednom žanru ili stilu. Vršci njegovih prstiju su poput senzora na Richterovoj ljestvici, naslućuju i pokreću erupcije na plesnom podiju.