[STUBIČKE TOPLICE] Svi na kupanac u Stubake! Cjelodnevno kupanje preko tjedna na bazenima Hotela Matija Gubec + neograničene saune, 2 kuglice sladoleda sve za samo 45kn/osobi!

63 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite i doživite užitak kupanja na bazenima Hotela Matija Gubec! Kupon je moguće iskoristiti do 31.08.2017. pa možete uživati cijelo ljeto!!! ;) Budite prvi koji će ovo ljeto isprobati veličanstven vanjski bazen sa hidromasažama i slapovima!!!

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Uz gastronomske delicije i vrhunsku uslugu stres nestaje!

Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Vanjski bazen sa hidro masažama i slapovima!!!

           Požurite i budite prvi koji će ga isprobati!!! ;)

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. 

BAZEN SA NAJLJEKOVITIJOM TERMALNOM VODOM U CIJELOJ REGIJI

Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna izvorska voda iz Stubaka poznata je po svojim lječilišnim svojstvima koja pogoduju liječenju raznih povreda, upala mišića, reumatizma, i sl. Odlikuje se visokom temperaturom na izvoru (43-63°C) što je dokaz da dolazi iz velikih dubina.

Visoka temperatura, te bogati kemijski sastav daju vodi veliku ljekovitost. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

SVIJET MASAŽA

  Kako bi Vaš boravak u hotelu Matija Gubec bio što kvalitetniji i ljepši, nudimo Vam raznovrsne profesionalne masaže u prostorima našeg kupališta. Iz naše ponude možete odabrati klasičnu ručnu masažu, medicinsku ili sportsku, za Vaše opuštanje uma ali i cijelog lokomotornog sustava, ukočenih mišića i organizma izloženog stresu. Kako biste, ovisno o vlastitim željama i ciljevima pojačali djelovanje ručne masaže i učinili još više za svoje zdravlje, izaberite za sebe specijalni masažni tretman, baziran na visokokvalitetnim prirodnim biljnim uljima.

RESTORANI I SADRŽAJI

U hotelu se nalazi a-la carte restoran sa bogatom ugostiteljskom ponudom domaće i internacionalne kuhinje, sa nekoliko zasebnih prostora i GALA dvoranom za održavanje raznih prigodnih svečanosti.

Hotel raspolaže sa suvremeno opremljenom klimatiziranom kongresnom dvoranom s kapaciteta do 250 osoba, koja je djeljiva na dvije manje dvorane za rad do 100 osoba, 1 klimatiziranom dvoranom za seminare do 40 osoba, te dvjema manjim prostorijama za sastanke do 15 osoba, uz aperitiv-bar u blizini. Ispred hotela nalazi se parkiralište sa preko 100 parkirnih mjesta i hotelska garaža sa dodatnih 12 mjesta. U predvorju gosti se mogu opustiti uz caffe-bar i besplatan Wi-Fi.