ROMANTIC KRALJEVSKI ARANŽMAN za dvoje u najromantičnijem hrvatskom hotelu Phoenix 4*! 1 noćenje, bogati „Art of breakfast“ doručak, Maestro Party večera, Wellness & SPA zona...već od 749 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spojite svoja najveća zadovoljstva i provedite savršene dane u Zagrebu u najromantičnijem hrvatskom hotelu Phoenix 4*! 2 dana i 1 noćenje u Romantic Deluxe sobi, romantična dekoracija, bogati „Art of breakfast“ doručak, Maestro Party večera, opuštanje u Wellness & SPA zoni….

Razmazite se već kod samog dolaska u hotel. Očekuje Vas Phoenix Royal dobrodošlica, luksuzni Wellness & Spa program. 

Večernju zabavu i gastronomski užitak uz Maestro Party romantičnu večeru uz svijeće priredit ćemo u renomiranom restoranu Maestro ili na ljetnoj terasi hotela Phoenix .

Noćenje u Romantic Delux sobi pružit će Vam maksimalan odmor, a slijedeći dan započet ćete uz bogati „Art of breakfast“ doručak.

Neka ovaj vikend u Vašem sjećanju ostane pun vatrenih i lijepih slika, Vaša nepca neka zapamte okuse i mirise najboljih jela koja ste okusili, vina kojima ste bili opijeni… Vaša sreća neka lebdi na krilima ljubavi…  

Dođite u hotel Phoenix i prepustite se maksimalnom užitku!


Hotel Phoenix 4* je potpuno novi koncept hotela koji je namijenjen romantičnim parovima,  poslovnim gostima koji uz smještaj traže odmor i uživanje od svakodnevnog stresa.

Riječ je o prvom romantičnom hotelu s 4**** u Zagrebu koji je primio prestižnu nagradu svjetskog turističkog magazina Luxury Travel Guide za najromantičniji hotel u Hrvatskoj.

Ulaskom u ovaj romantični hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo.

U sklopu hotela je fine dining restoran Maestro, Wellness & SPA centar sa Indoor Golf & Fitness centrom, veličanstvena banket dvorana Magic hall kapaciteta 400 osoba u banketnom postavu te 55 modernih Classic, Elegance i Deluxe soba od čega posebno uređenih 7 Deluxe soba kategorije Romantic.

Relaksirajte se u hidromasažnom bazenu uz vodenu i zračnu masažu, izbacite višak energije u teretani te se odmorite na udobnim ležaljkama uz ugodnu glazbu i Detox čaj ili aromatiziranu vodu i voće u relax zoni...

HOTEL PHOENIX DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE : NAJROMANTIČNIJI HOTEL U HRVATSKOJ!!!

Romantični doživljaj u wellnessu uključuje opuštanje u hidromasažnom bazenu temperature 35°C i bazenu s mogućnošću protustrujnog plivanja temperature 28°C, vodenu i zračnu masažu, svjetlosnu terapiju, prostor za opuštanje, finsku saunu, tretmane aromatičnim solima, ugodnu glazbu i konzumaciju biljnih čajeva…

Dizajn soba uz modernu opremljenost sadrži dekoraciju boje lavande koja je ujedno i zaštitni znak hotela. 

Gosti mogu očekivati romantičnu večeru uz svijeće, romantične organizirane prosidbe i razne proslave, degustaciju vina u Vinoteci, specijalnu pripremu sobe, personalizirane poruke, aromatic kozmetiku i mnogo toga što će svakog gosta oduševiti.

Hotel je poseban, a njegovo osoblje strastveno obavlja svoj posao.

Još jedno priznanje kvaliteti i usluzi koju pruža hotel Phoenix je i ono nedavno dobiveno za jedan od tri najbolja mala hotela kontinentalne Hrvatske.