Vrhunski odmor u Preddvoru u Sloveniji! 3 dana uz 2 noćenja na bazi polupansiona u Hotelu Bor 3*, brojne dodatne pogodnosti, sve za 2 osobe i za 877 kn! Dijete do 12 godina boravi GRATIS!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena vrijedi za boravak od ponedjeljka do četvrtka! Ponuda uključuje i napitak mladosti prilikom dolaska na terasi hotela, 50% popusta na korištenje VIP finske saune, besplatno korištenje društvenih igara u hotelu...Kupon vrijedi od 16.06. do 30.08.2017.!

Idilična priroda koja Vas ostavlja bez daha, jezero, šume i veličanstvene planine te odličan smještaj, gastronomska ponuda i prijateljsko osoblje pozivaju Vas u Hotel Bor***, blizu Kranja u Sloveniji! 

Hotel Bor i Dvorac Hrib je ugodno malo mjesto koje se nalazi u neposrednoj blizini jezera Črnava i planine Storžič. Savršena lokacija koja sa svojim jedinstvenim položajem uz prekrasno jezero nudi nezaboravan boravak i doživljaj. Bor Restoran nudi zdravu i ukusnu domaću hranu. Hotel Bor ima prekrasnu terasu s pogledom na jezero. Na terasi se možete opuštati i uživati ​​u pogledu na jezeru u bilo koje godišnje doba.

Samo nekoliko mjesta u Sloveniji imaju takav izuzetan položaj i bogate povijesne i kulturne tradicije kao Preddvor i njegova okolica. Različita arheološka nalazišta (gradina Bašljem, Vrtačnik Svetog Jakova ... ), dvorci i sakralni objekti neprocjenjive vrijednosti svjedoće o bogatoj povijesti  na sunčanoj strani Kamniško Savinjskih Alpa.

CrnoJaje preporuča provjeru raspoloživosti željenih termina prije kupnje kupona i rezervaciju ODMAH po primitku kupona na br. tel: 00386 (0)4 2559 200, ili e-mail: info@hotelbor.si ili prodaja@hotelbor.si.