SUPER PRILIKA! Ljeto u Šibeniku! 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe, piće dobrodošlice u hotelu Jadran*** za samo 749 kuna ! Kupon vrijedi do 13.07.2013!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u Šibeniku u čarima ljeta! Hotel Jadran*** smješten je u samom centru Šibenika, na obali, u staroj gradskoj jezgri, blizu popularne plaže Banj, te nadomak katedrale sv. Jakova, koja je na popisu svjetske baštine UNESCO-a.

Hotel Hotel Jadran nudi Vam udoban smještaj u svojih 57 soba, kapaciteta 105 kreveta. Sve sobe opremljene su satelitskom televizijom i telefonom te je jedan dio soba klimatiziran.

Kategoriziran je s tri zvjezdice. U sklopu hotela nalaze se taverna Kula, u kojoj, u autentičnom dalmatinskom ambijentu, možete uživati u ribljim specijalitetima i vrhunskim vinima, te restaurant a-la carte i kavana s terasom uz more, gdje možete uživati u bogatoj ponudi raznovrsnih jela a-la carte, toplih i hladnih napitaka i uvijek dobrodošlom domaćem kolaču.

Iskoristite pogodnost Hotela Jadran na ponudu slatkih delikatesa uz do 58% popusta!

Šibenik se kao destinacija ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. 

Kupnjom ove ponude u hotelu imate doručak, a kako biste si osigurali i večeru ili ručak u pola cijene u centru Šibenika za samo 99 kuna kliknite OVDJE i pogledajte našu ponudu pivnice Alpa i ukusnu mesnu platu!


MUST SEE - Kliknite OVDJE i provjerite znamenitosti Šibenika!

U samoj blizini Šibenika nalazi se i grad Vodice, trenutno jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Kroz brojne kulturno-zabavne manifestacije upoznat ćete kulturu i tradiciju šibenskoga kraja.

Obavezna predrezervacija na mail: reservations@rivijera.hr ili booking@rivijera.hr  ili na te: 022 454 437 ili 022 454 477

Okolica Šibenika nadaleko je poznata po brojnim slikovitim mjestima ( Vodice, Primošten, Murter, Jadrija...), prirodnim ljepotama, te nacionalnim parkovima Krka i Kornati.