Odmor u Rapcu! 3 dana uz 2 noćenja u hotelu Miramar 3* ili Allegro Hotelu 3*, buffet doručak i večera, korištenje vanjskog i dječjeg bazena s morskom vodom za 2 osobe za samo 1632 kn!

99 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravan obiteljski odmor! Kupon vrijedi isključivo za termin od 09.07.17. do 16.07.17.; 19.07.17. do 23.07.17. i od 26.07.17. do 31.07.17.!

Allegro Hotel 3*

Obiteljska uživancija i rekreacija u hotelu uz biserno bijele plaže u Rapcu. Obiteljski Allegro Hotel u Rapcu, u zelenoj oazi poluotoka Sv. Andrea, idealan je za obiteljski odmor i one koji traže mir i okruženje djevičanske prirode. Obližnji Maro club za djecu omogućuje roditeljima potpuno opuštanje. Hotel nudi i obilje rekreacije te sadržaje za ljubitelje biciklizma.

Obiteljski odmor blizu mora. U divnom zaljevu Rapca, na poluotoku Sv. Andrea, u zelenilu mediteranskog parka naći ćete nedavno obnovljeni obiteljski Hotel Miramar. U sobama i studio apatmanima staklenim stijenama okrenutima prema moru ili šumi provest ćete nezaboravan obiteljski odmor rekreirajući se na plaži ili jednim od brojnih sportova u ponudi, dok vaša djeca uživaju u zabavnom Maro clubu, u dječjem bazenu ili na igralištu. A potom ugodite nepcu u show-cooking restoranu!

Od standardnih soba s pogledom na park možete odabrati dvokrevetnu sobu sa spojenim krevetima za 2 osobe. Sve sobe u hotelu imaju telefon, LCD Sat TV, sušilo za kosu i sušilo za rublje.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.