[SPLIT] NOVO NA TRŽIŠTU! 3 tretmana multifunkcionalnog aparata za oblikovanje tijela VelaSlim UltraShape 4 u 1 u Beauty centru Anđela na 2 lokacije uz 77% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BEAUTY CENTAR "ANĐELA" - 1. je u Splitu, te 2. na području Hrvatske predstavio - uređaj najnovije generacije za oblikovanje i učvršćivanje tijela ULTRASHAPE, koji koriste i mnoge poznate svjetske i domaće zvijezde! VelaSlim tehnologija (vakum + radiofrekvencija + infracrvene zrake + vakum roler)! Kupon vrijedi do 31.08.2017.!

Ponuda uključuje: Beauty centar Anđela, 2 lokacije - Žnjanski blizanci i Fregata.

Paket VelaSlim uključuje: 3 tretmana multifunkcionalnog aparata za oblikovanje tijela VelaSlim UltraShape 4 u 1.


UltraShape 4 u 1: 

radiovalovi, 

infracrvena svjetlost s vakumom, 

sonda s vakum rolerom  i 

masaža mehaničkim valjcima.


Kupon vrijedi za 1 osobu.

Adresa: COMSETIC STUDIO NO.1 Ruđera Boškovića 7 (Fregata) i COSMETIC STUDIO NO.2 Makarska 2 (Žnjanski blizanci)

ODMAH nakon kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera na br.tel: NO.1 - 021/ 312 789 NO.2-021/ 320 653 ili na br.mobitela  091 253 53 60 uz KOD i ID kupona po primitku

Beauty salon Anđela u Splitu djeluje od 2001 godine. Stalno pratimo trendove koji se odvijaju na Hrvatskoj i svjetskoj kozmetičkoj sceni a u svrhu razvijanja što kvalitetnijih i učinkovitijih usluga za naše klijente. Naših 11 stručnih djelatnica pobrinut će se da se osjećate ugodno u Beauty centru Anđela.

VELASLIM 

BEAUTY CENTAR "ANĐELA" - prvi je u Splitu, te drugi na području Hrvatske predstavio ULTRASHAPE. To je uređaj najnovije generacije za oblikovanje i učvršćivanje tijela, čije sposobnosti koriste i mnoge poznate svjetske i domaće zvijezde.

Za ULTRASHAPE sistem je znanstveno potvrđeno da cilja i selektivno uništava samo masne stanice, ostavljajući kritične okolne strukture kao što su krvne žile živci i vezno tkivo netaknutima.

Radi na principu moderne Elos tehnologije te istodobno kombinira 4 različite tehnike (radiovalove, infracrvenu svijetlost s vakumom i masažom mehaničkim valjcima). Sonda s vakum-rolerom, prilikom aplikacije na tijelo doslovno kotrljajući razbija masne i celulitne naslage, oblikuje i učvršćuje tijelo, IR potiče cirkulaciju, a RV razbija najtvrdokorniji celulit i potiče obnovu kolagena u koži.