[PULA] 40 INTENZIVNIH TRETMANA CALLISTO SUPER SLIM LJETNI PAKET! Kombinacija savršenih tretmana za vidljive rezultate u Beauty centru Callisto uz 91% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

40 INTENZIVNIH TRETMANA CALLISTO SUPER SLIM LJETNI PAKET redukcija celulita, mršavljenje i oblikovanja tijela uz hit tretmane vakumska multipolarna RF sa infracvenim zagrijavanjem i udarni radialni val + nagradna igra za izgubljene kilograme! Kupon je iskoristiv do 31.08.2017. (do kada se trebaju iskoristiti tretmani)!

Garantirani rezultati (do 8 kg manje, do 40 cm manje u obujmu, zategnuta koža, reduciran celulit) tretmani se odrađuju tokom 5 tjedana 
*Zdravo mršavljenje gdje gubitak masnog tkiva prati i učvršćivanje tonusa kože
*Eliminacija celulita i saniranje narančine kore
*Zatezanje opuštene kože
*Poticanje metabolizma-otpuštanje štetnih tvari i nakupljene vode
*Redukcija strija nakon poroda

Ponuda uključuje:

5 tretmana Udarni radijalni val SHOKWAVE (15')
- zatezanje kože i regeneracija kolagena, smanjenje strija i ožiljaka
- razgradnja tvrdokornih masnih naslaga i celulita
5 tretmana Ultrazvučne kavitacije 40KHz  ili ultrazvučne lipolize (15')
- topi masne naslage i razbija celulit
5 tretmana limfne aparaturne drenaže   (30')
- savršen tretman za oblikovanje tijela
- povećava lokalnu mikrocirkulaciju
- potiče kruženje hranjivih tvari 
- vraća vezivno tkiva u stanje prije nastanka celulita
- pojačava napetost kože
- povećava optok krvi i limfe
10 tretmana New Bodyformer shaper (uređaji nove generacije poboljšani dodatnim tretmanom infracrvenom terapijom za dodatno rastapanje masnih naslaga)   (30'
- ojačava muskulaturu
- smanjuje obujam tretiranog područja 
- učvršćuje tonus kože
- potkožnom gimnastikom pomaže u stvaranju novog   sklada vezivnog tkiva
5 tretmana vakum super CYCLON sa multipolarnom radiofrekvencijom sa laserskom zrakom za brže uklanjanje celulita  (15')
- temelji se na elektromagnetskim valovima koji prodiru u dublje slojeve kože 
- stimulira proizvodnju novog kolagena 
- poboljšava cirkulaciju krvi, drenažu 
- pospješuje otklanjanje celulita 
- zatezanje kože i regeneracija kolagena
10 tretmana Termo slimming wrapp – bodywrapping Cold hot
- tretman intenzivnog smanjivanja obujma
- prilagođavanje zdravom režimu prehrane bez stresnih  redukcijskih dijeta koje je teško provoditi i štetne su za organizam  


Kupovinom ovog kupona sudjelujete u nagradnom izazovu  Beauty Salona Callisto
Klijentici s najviše izgubljenih kilograma I klijentici sa najviše izgubljenih centimetara u obujmu darujemo program SUPER FIT. Program se sastoji od 10 tretmana najnovije tehnologije vakum sa RF I infrared I Bodyshaper program mršavljenja, zatezanja I redukcije celulita .( VRIJEDNOST POKLON PROGRAMA SUPER FIT 3500,00KN)


Terapija udarnim (radijalnim) valom poznat kao ESWT  Shockwave therpay
Ovo je neinvazivna terapija poboljšanja elasticiteta dubljih slojeva kože, razgradnje celilita i masnih stanica. Revolucionarni je pothvat u nekirurškim tretmanima kože, bezbolan i sa izuzetnim rezultatima: koža površinski postaje glatka, čvrsta i zategnuta, a poboljšanjem elasticiteta vezivnog tkiva potpuno se smanjuje učinak “narančine kore“ te reducira obujam tjela.
Mehanička aktivnost udarnog vala utječe na zatezanje vezivnog tkiva, a time i na zatezanje kože omogućuje pojačanu mikrocirkulaciju, pospješujući izmjenu tvari (što je i uzrok problema stvaranja celulita) inicijalizira postupak zagrijavanja kože, čime se potiče stvaranje kolagena, što će rezultirati obnovu stanica i stvaranje zategnutije i elastičnije kože.

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA - neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternative liposukcije, tehnika, koja omogućava brzo i učunkovito preoblikovanje tijela u kratkom roku. Precizno odstranjuje lokalne masne naslage i celulit bez dugotrajnog oporavka. Oblikovanje trbuha, stražnjice, bokova, bedara, koljena i gornjeg dijela ruku. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova, te se stoga pacijentica može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija kavitacije omogućuje usmjeravanje koncentrirane energije na željene zone tijela, te se tako selektivno razbija potkožne masne stanice dok koža, krvožilni sustav, nervni i mišićni sustav ostaju netaknuti. Rezultati su vidljivi već kod prvog tretmana od 2 do 5 cm manje u obujmu tretiranog djela.
ULTRAZVUĆNA LIPOLIZA- je superiorna metoda ciljanog razbijanja masnih stanica koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Ova napredna tehnologija precizno fokusira energiju za simultano selektivno zagrijavanje površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i masnog tkiva u njima. Masnoće se pogađaju tako da multipolarna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju, celulit se reducira, a koža zateže te se potiće proizvodnja i obnova kolagena.

NEW BODYFORMER – Ekspert za oblikovanje tijela uređaji nove generacije poboljšani dodatnim tretmanom infracrvenom terapijom za dodatno rastapanje masnih naslaga - Poznat pod nazivom  'pasivna gimnastika', ovaj je tretman pogodan za sve dijelove tijela, za ponovno dobivanje ravnog trbuha, dignute stražnjice te uskog struka. Idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka. Poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma, a također povećava prisutnost kisika i hranjivih tvari koje regeneriraju kožu. Oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. 
Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 3 sata intenzivnog vježbanja , a sve to bez umora i popratne boli u mišićima.
Ima terapijski učinak jer ublažava akutne i kronične bolove

LIMFNA DRENAŽA – intenzivni tretman za smanjenje natećenosti tijela i eliminaciju nakupljene vode i toksina, poboljšanje cirkulacije. Pomaže tretmanu ultrazvućne kavitacije da tijelo ekspresno izbaci razbijene masne naslage

VAKUM CYCLON SA MULTIPOLARNOM RADIOFREKVENCIJOM – negativni pritisak tlaka vakuma i radiofrekvencije ubrzava metabolizam, razgrađuje celulit, potiče limfnu drenažu i otpuštanje nusprodukata razgradnje masnog tkiva, integrirana bipolarna radiofrekvencija potiće duboku mikrocirkulaciji, proizvodnju kolagena, te snažno djeluje na poboljšanje tonusa i zatezanje kože

BODYWRAPP - Body wrapping ili metoda ovijanja tijela je metoda koja omogućuje postizanje rezultata mjerljivih u centimetrima uz istodobno poboljšanje cjelokupnog izgleda kože.  Ovdje se radi o kompresijskom tretmanu čiji je cilj pospješiti limfnu i krvnu cirkulaciju. Pogodan je za učvršćenje opuštenih dijelova kože, vraćanja kože na prvotno stanje nakon njezinog rastezanja nakon trudnoće, poremećaj u krvotoku, kod celulita, nakupina voda, opće uklanjanje štetnih tvari iz organizma, manjkavost vezivnog tkiva (umotavanjem se ojačava vezivno tkivo), kao dubinska njega kože, razbijanje neželjenih masnih naslaga. Pozitivni učinci ove metode su višestruki. Struktura kože postaje finija i glatkija, a silueta u kratkom roku postaje vitkija i čvršća. Dolazi do povećanje izmjene tvari u potkožnom tkivu s postupnom razgradnjom masnoga tkiva, pojačano je odvajanje produkata razgradnje i toksina iz potkožnoga tkiva zbog povećane difuzije, te čišćenje epiderma i stimulacija tvorbe kolagena i elastina. Već nakon prvih 60 minuta opseg tijela vidljivo se smanji, a koža je na izgled i na dodir mekša, elastičnija i napetija.