Savršeni bijeg od ljetnih vrućina u Heritage hotelu 4*! 3 dana/2 noćenja s bogatim buffet doručkom i najmom bicikala (običnih ili električnih) za 2 osobe u Kuriji Janković uz 50% popusta!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zamišljaš savršeni bijeg od ljetnih vrućina? Želiš svoj odmor učiniti posebnim i drugačijim? Kurija Janković je pravi izbor za tebe! Opusti se u elegantnom zdanju stoljetne građevine, dotakni prirodu, napravi “đir” na dva kotača po zelenoj Slavoniji i Podravini, uživaj u gastronomiji, razveseli sva svoja osjetila. Kupon vrijedi do 30.09.17.!

Bogati aranžman za dvije osobe u prekrasnom novoobnovljenom hotelu Kurija Janković pokraj Virovitice uključuje 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvije osobe, najam bicikala, besplatno korištenje WiFi interneta, besplatan parking uz 50% popusta. Iskoristivost kupona u periodu od 1. lipnja 2017. godine do 30. rujna 2017. godine.

Ulaskom u naš hotel kao da ulazite u povijest, u neka davna plemićka vremena. Drveni lukovi, zidovi, klasični namještaj – sve odiše smirenošću te kao da poziva gosta da se opusti i zaboravi na gradsku vrevu.

Uz 18 bogato opremljenih soba, gostima su dostupni restoran, caffe bar, konferencijska dvorana, soba za sastanke, suvenirnica te najam bicikala. Za puni doživljaj virovitičko-podravskog kraja u restoranu hotela poslužuje se tradicionalni doručak pripremljen od lokalnih namirnica, a ponuda caffe bara sastavljena je od organskih čajeva, prirodnih sokova, vina, likera i rakija lokalnih proizvođača.

Kurija Janković danas je Heritage hotel s 4 zvjezdice, a nalazi na mjestu gdje Slavonija ljubi Podravinu u okruženju UNESCO Prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav. Vrhunski smještaj i ljubazno osoblje omogućit će vam da uživate u odmoru kao što je to nekada činilo plemstvo.

Hotel nudi sobe u tri kategorije: Standard, Superior i Deluxe. S obzirom na vrste soba nudimo Vam tri opcije.

U hotelskom restoranu poslužuje se tradicionalni slavonsko-podravski doručak pripremljen isključivo od lokalno proizvedenih namirnica kako bi Vaš doživljaj našega kraja bio potpun.

Ponuda sadržaja u Virovitičko-podravskoj županiji je uistinu bogata. U neposrednoj blizini Kurije Janković nalazi se grad Virovitica. Dvorac Pejačević dominira središtem grada, a nalazi se u parku koji je zaštićeni spomenik parkovne arhitekture. Na istoj lokaciji možete obogatiti svoje gastronomsko iskustvo podravskom i slavonskom kuhinjom u Restoranu Dvorac. Na svega 7 km južno od Virovitice možete krenuti u šetnju Virovitičkim ribnjacima koji ljeti imaju posebnu draž. Svoje nepce možete razveseliti posjetom kušaonici vina u Podrumu Vineda - obiteljskom podrumu koji se nalazi u malom mjestu Vukosavljevica podno Bilogore. Na samo 10 minuta od hotela u mađarskom gradu Barcsu možete uživati u Wellness i Spa centru.

Jeste li znali da je na području Virovitičko-podravske županije uspostavljena mreža od 535 km označenih biciklističkih staza? Rute su u rasponu od kraćih do dužih, nizinskih i brdskih, manje i više zahtjevnih kako bi zadovoljni bili i rekreativci i profesionalci. Kurija Janković Vam pruža uslugu najma bicikala (normalnih i električnih) – sve je spremno za Vašu pustolovinu!