TOP IZUM! Silikonski samostojeći grudnjak od antialergijskog materijala za 49kn! Od antialergijskog materijala, ne iritira kožu a s obzirom na to da je boje kože, ostat će nevidljiv ispod odjeće!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[Greatis d.o.o. i Crno Jaje] Dostava paketa je moguća za cijelu Hrvatsku! Iznosi 25 kn i ostvaruje se unutar 1 - 12 radnih dana od narudžbe proizvoda. Kupon se može iskoristiti do 30.08.2017.!

 

- Prilagođava se tijelu

- Diskretan i udoban

            - Košarice: A, B, C i D


Na pitanje koji izum im je olakšao i uljepšao život, čak 34 % žena je odgovorilo – grudnjak. Maskara je dobila tek 8 posto, a grudnjak je u toj oštroj bitci za ženska srca potukao i perilicu rublja. Prošlo je punih 106 godina otkako je na stranicama Voguea osvanuo ovaj ženski saveznik, a kreirala ga je Francuskinja Herminie Cadolle, koja se, na užas feministkinja, dosjetila razrezati korzet nadvoje. Nije da se baš ona prva sjetila pokriti, a zapravo istaknuti grudi - prema legendi, božica Hera je sebi dala izraditi prvi push-up i ukrasila ga zlatom. 

Vaš novi silikonski grudnjak možda neće biti ukrašen zlatom, ali će biti zlata vrijedan. I znat će svoj posao. 

Silikonski grudnjak diskretan je i udoban, prilagođava se Vašem tijelu i nemate osjećaj zarobljenosti. Istaknut će vam dekolte, povećati grudi, nema bretela pa mirne duše možete nositi haljinice bez naramenica i jako uske haljine.

 

Napravljen je od antialergijskog materijala i ne iritira kožu, a s obzirom na to da je boje kože, ostat će nevidljiv ispod odjeće. Ali će zato itekako vidljivi biti njegovi učinci.