PodržimoNaše

STARA BARANJA-CARSTVO VINA I KULENA! 2 noćenja s doručkom, GRATIS hladna plata i baranjske delicije u stoljetnoj autohtonoj kući na predivnom seoskom domaćinstvu za 2 osobe i za samo 589 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznajte Baranju uz nezaboravni obilazak najstarijeg vinskog podruma u regiji – „Belje“ iz 1526. godine, u kojem se nalaze kušaonica, vinoteka i suvenirnica, a koji je smješten samo 150 m od domaćinstva, te svakako posjetite Park prirode Kopački rit i dvorac, te lovačku kuću Tikveš i još mnogo toga u okruženju....Mogućnost kupanja na bazenu samo na 300 m udaljenosti!!! Kupon vrijedi do 28.08.17.!

Upoznajte Baranju uz nezaboravni obilazak najstarijeg vinskog podruma u regiji – „Vinski podrum Belje“, iz 1526. godine, u kojem se nalaze kušaonica, vinoteka i suvenirnica, a koji je smješten 150 metara od našeg domaćinstva, te svakako posjetite Park prirode Kopački rit i dvorac i lovačku kuću Tikveš i još mnogo toga u okruženju....

Velika okućnica na brdu iza kuće, pruža utočište za odmor od svakodnevne žurbe i napetosti, te stresa suvremenog življenja(šetnja, ležanje u hladu starih oraha).

Usluga smještaja moguća je u novoj i staroj panonskoj kući u više dvokrevetnih i trokrevetnih soba. 

Stara autohtona baranjska kuća iz 1904 godine, poznata je u narodu kao “Kuća Popa Nikole” katoličkog župnika koji je u njoj živio sve do svoje smrti krajem osmdesetih godina prošlog stoljeća. U prednjoj i zadnjoj sobi kuće sačuvan je izvorni namještaj koji je zatečen poslije njegove smrti.

Upravo je zagrljaj prirode, njezinih šuma, polja, vinograda, ritova, rijeka i čovjeka koji stotinama godina živi i radi na ovim prostorima, stvorio njihovu neraskidivu povezanost. Ona se prepoznaje u mnogim posebnostima Baranje koje istodobno stidljivo skriva i nesebično daruje svojim posjetiteljima.

Uz prethodni dogovor sa Vlasnikom moguće je dogovoriti tradicionalna domaćih jela kao što su fiš-paprikaš, čobanac, baranjski gulaš, cigansko pečenje, roštilj, te pića: rakiju, vino, sokove...

Stoljetni i jedinstveni vinski podrumi, ukopani u tlo baranjskog brda, nepregledni vinogradi, kvalitetne autohtone sorte baranjskih vina, domaći gastronomski specijaliteti od ribe i divljači, tradicionalni obiteljski objekti za odmor, lovačke kuće smještene u dubini baranjskih šuma, stari zanati očuvani od zaborava, tamburica i pjesma te zanimljivi narodni običaji, samo su dio turističke ponude koja ovo područje čini jedinstvenim, zanimljivim i prepoznatljivim.

Aktivnosti

Uz našu standardnu ponudu u mogućnosti smo Vam organizirati i sljedeće aktivnosti: 

- posjet parku prirode”Kopački rit”

- posjet podrumu Belja iz 1526 godine

- obilazak vinske ceste, katoličkog i reformatorskog surduka sa 80-tak ukopanih vinskih podruma

- obilazak spomenika u Batini i pogled s tromeđe Hrvatska – Mađarska – Vojvodina

- posjet Osijeku i obilazak barokne Tvrđe

- obilazak Vukovara

RC „Bazeni“ Kneževi Vinogradi udaljen je od Stare Baranje samo 300 metara, a  posjetitelje oduševljava bogatstvom sadržaja.

U njegovu se kompleksu nalaze olimpijski bazen veličine 25 x 50m, mali dječji bazen 8×8 m, dječja igrališta, brojni sportski tereni za nogomet, košarku, odbojku na pijesku, te automatska dvostazna kuglana.