Uživancija uz jezero! Aqua City Hotel u Podgariću usred Moslavačke gore - 2 noćenja s doručkom, desert dobrodošlice, najam bicikla sve za 2 osobe uz čak 57% popusta!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aqua City hotel smješten je u Podgariću, u malom pitomom mjestu smješteno usred Moslavačke gore u dolini potoka Garića na nadmorskoj visini od 220 metara, a koje ima više od 35 godina turističko-izletničke tradicije! Sjednite na terasu hotela i uživajte u pogledu na predivnu prirodu i jezero!

Ponuda uključuje za 2 osobe:

3 dana i 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi,

desert dobrodošlice,

najam bicikala.

Hotel raspolaže s 19 soba i dva apartmana s ukupno 36 stalnih i 6 pomoćnih ležaja. Sve sobe opremljene su telefonom, TV prijamnikom u boji i tuš/WC-om u kategoriji i komforu tri zvjezdice.


Apartman JBT površine 32 m2 posjeduje još i kadu s bideom te odvojeno spavaću i dnevnu sobu s vanjskom terasom. U dnevnom boravku nalazi se mini-bar i veliki TV sa satelitskim prijamnikom.

Predsjednički apartman veličine 52 m2 posjeduje jacuzzi kadu i odvojeni WC s pozlaćenim slavinama, veliki dnevni boravak s najljepšim pogledom na jezero i motocross stazu, mini-bar, 72 cm veliki TV sa satelitskim prijamnikom, osobno računalo s internet vezom i vanjsku terasu.


Podgarić je poznat i po motocross stazi! Stari gradovi i ostale zanimljivosti u blizini hotela mame planinare i izletnike u posjetu po novouređenim planinarskim i biciklističkim stazama.


Restoran je dobio ime po legendarnom Garić gradu, udaljenom nekoliko kilometara od hotela. Uređen je u jednostavnim sivo-bijelim bojama s ogromnim prozorima okrenutim prema jezeru kako bi pružao jedinstven pogled na prirodu. Kamin i stupovi ručno su rađeni od izvornog moslavačkog kamena (granita) i predstavljaju izvorni građevinski materijal od kojeg je rađen i Garić grad.


U restoranu se nalazi velika slika izrađena kompjutorskom simulacijom kako je nekada izgledao castrum Garig 1256. godine. Ulaz u kuhinju također je mini replika ulaza u Garić grad s malim mostom i čuvarom - hrvatskim vitezom u oklopu. Restoran je klimatiziran i kapaciteta je 170 sjedećih mjesta i, uz obiteljske i poslovne a la carte ručkovei večere, možemo za Vas organizirati i razne svečanosti (svadbe, rođendane, maturalne proslave, godišnjice i sl.)

    

Ljetna terasa ima direktan pogled prema otoku usred jezera te prema dječjem igralištu i tako olakšava roditeljima brigu oko male djece. Terasa ima stotinjak sjedećih mjesta i povezana je s aperitiv barom preko kliznih stijena.

Aperitiv bar, koji se nalazi pored samog ulaza u hotel, u ponudi ima velik izbor hladnih i toplih pića. I to nije sve.


Dok se opuštate u društvu prijatelja ili pak promatrate neki važan događaj na našem velikom plazma TV ekranu, probajte neku deliciju ili vrhunski sladoled ukrašen raznim dekoracijama i preljevima.

Uz glavni ulaz u hotel smještena je prelijepa ljetna terasa napravljena u tri razine. Na svakoj razini nalaze se, okrenuti prema jezeru, drveni stolovi i klupe okruženi zelenilom. Kroz terasu prolazi mali potok s dva slapa i malim mostićem koji svojim žuborenjem opušta sve posjetitelje.