U cijenu kupona uključeno je neograničeno korištenje otvorenog bazena sa sunčalištem uz bazen koje je opremljeno ležaljkama, suncobranima i tuševima... uz animaciju i glazbu. Kupon je iskoristiv u periodu 22.07.-19.08.17.!

SMJEŠTAJ:

Standard Room - za 2 odrasle osobe (i dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju uz doplatu): predsoblje, soba, lođa; kupaonica s kadom te pomoćni ležaj (80x140 cm) - na upit; satelitska TV (LCD); internet (Broadband Wi-Fi); klimatizirano.

Superior Room - za 2 ili 3 odrasle osobe (i 1 osobu na pomoćnom ležaju uz doplatu): predsoblje, soba, lođa/balkon; kupaonica s kadom; pomoćni ležaj (80x180 cm) - na upit; konvertibilni krevet/kauč; satelitska TV (LCD); internet (Broadband Wi-Fi); klimatizirano; pogled s balkona prema moru - bočno.

Family Room - za 3 ili 4 odrasle osobe (i 1 osobu na pomoćnom ležaju uz doplatu): predsoblje, dvije sobe, lođa/balkon; kupaonica s kadom, pomoćni ležaj (80x140 ili 80x180 cm) - na upit; satelitska TV (LCD) u jednoj sobi; internet (Broadband Wi-Fi); klimatizirano; pogled s balkona prema moru – bočno (dio soba).

Duga Uvala

Duga Uvala se nalazi na istočnoj obali Istre, u općini Marčana. Do Duge Uvale dolazi se novoobnovljenom cestom iz Marčane (ili Prodola, preko Krnice). Udaljenost do Pule je 25 kilometara.

Lokacija je, dakle, na dohvat ruke do raznovrsnih kulturnih, gastronomskih i zabavnih sadržaja u Istri, ali istovremeno izolirana od prometnih gužvi i stresa urbanih središta. Lokaciju jedinstvenom čini čisto more koje je sljubljeno s gustom mediteranskom florom i bogatom faunom.

Najbliže samoposluživanje i bankomat udaljeni su 2,5 kilometra.

Raznolike prirodne plaže: od oblutaka (prikladnih za obitelji s djecom) do jedinstvenih kamenih ploča, koje na rtu Punta blago ulaze u more. Plaže duž Duge Uvale povezuje uređena šetnica, koja je noću osvijetljena.

Resort nudi raznovrsnu ponudu rekreativnih, sportskih i zabavnih sadržaja. Ljubiteljima aktivnog odmora i sportašima-rekreativcima nudi se tenis, košarka, mali nogomet, mini golf, trčanje... Neograničeno korištenje otvorenog bazena uključeno je u cijenu!

Hotelski restoran nudi bogat buffet doručak, ručak i večeru. U cijenu obroka u hotelskom restoranu, uz neograničenu konzumaciju hrane, uključena je neograničena konzumacija pića: negazirane i gazirane vode, po nekoliko negaziranih i gazirani sokova, piva, crnog i bijelog vina te kave i napitaka od kave. Iznošenje hrane i pića iz restorana se naplaćuje. U Resortu u najvećoj mogućoj mjeri koristimo namirnice lokalnih proizvođača. Sami uzgajamo autohtono začinsko bilje.

RFID Narukvice:

 

Gosti hotela obavezno preuzimaju narukvice (RFID) koje služe za identifikaciju (ulazak u hotelski restoran, na bazen i dr.) i omogućuju bezgotovinsko plaćanje u svim objektima Resorta. Plaćanjem putem narukvice (s kojom se bez problema može u bazen ili more) gosti ostvaruju i 10% popusta (u odnosu na plaćanje gotovinom) na sve cijene hrane i pića i drugih usluga.

Uvjete korištenja narukvica potražite u napomenama.


Ugostiteljski objekti u Resortu:

Hotelski restoran (Zeleni)

Aperitiv bar – izbor pića

Mokri bar (u bazenu) – izbor pića

Bar/Pizzeria Rustika – izbor pića, pizze, jednostavna jela s grilla

Cukar i kafe – kava i napici od kave, sladoled i kolači

Slatki kiosk – sladoled

Beach bar/Restaurant Punta – izbor pića, sladoled, pizze, jednostavna jela s grilla


Animacija, rekreacija i zabava:

glazba i rekreacija u bazenu i na pozornici pored bazena - prijepodne i poslijepodne

glazba i animacija na osvjetljenom bazenu nakon večere (21-23h)

bogat izbor masaža – uz nadoplatu

korištenje sauna (finske i turske) – uz nadoplatu

živa glazba za ples – na terasi hotela (20-23h)

disco večeri (u disco klubu) – uz prethodni dogovor, za grupe

glazbene večeri, ples, zabava na otvorenom (Punta, 22-02h)

biljar i druge igre – uz nadoplatu

Gaming Arena – gaming računala i izbor popularnih video igara – uz nadoplatu


Hotel Duga Uvala (ranije Croatia) sagrađen je 1991. godine, po projektu akademika Mutnjakovića. U vrijeme kada je hotel otvoren – bio je najluksuzniji hotel na hrvatskoj obali Jadrana. Jedinstven, raskošan stil obiluje detaljima i ukrasima od drva i kamena. Unazad godinu dana, sobe u hotelu, i značajan dio zajedničkih prostora (restoran, veliki disco club...) detaljno je obnovljen – u stilu 90-ti odnosno poštujući stil vremena kada je hotel građen. Sobe su klimatizirane, imaju balkon i kupaonicu s kadom. Gosti se mogu zabaviti gledanjem televizijskih programa (SAT) i surfanjem internetom. Pristup internetu je besplatan (pokrivenost mobilnim internetom u hotelu i oko hotela je 95 posto površine).

Resort je osmišljen za obitelji s djecom i mlade, a nudi uvjete za ispunjen odmor i osobama treće životne dobi. Dobrodošli su i kućni ljubimci (uz najavu i prethodni dogovor). Resort će ispuniti zahtjeve onih koji traže odmor u prirodi i miru, ali i onih koji žele aktivan odmor, sport i rekreaciju. Resort je sjajna polazna točka i za istraživanje svih bogatstava Istre: od kulture do gastronomije.