[ISTRA/Barban] Uživanje u idili Istre! 3 dana/2 noćenja uz kupanje u vanjskom bazenu u kući za odmor Vila Lavanda u malenom istarskom mjestašcu Barban, sve za čak 10 osoba i za samo 3700kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona imaju neograničeno korištenje otvorenog bazena, natkrivene terase sa sjedećom garniturom i roštiljem, dječjeg igrališta i privatnog parkinga, te posteljinu i ručnike uključene u cijenu! Kupon je iskoristiv u periodu od 03.09.17. do 30.11.17.!

Villa Lavanda, novoizgrađena je kuća koja ima kvadraturu od 300 m2, te 10 ležajeva u 4 sobe svaka sa svojom pripadajućom kupaonicom. 

Gostima na raspolaganju stoji:

otvoreni bazen, 

natkrivena terasa sa sjedećom garniturom i roštiljem, 

dječje igralište te 

privatni parking.

Barban je naselje u istoimenoj općini, smješteno uz glavnu cestovnu prometnicu Pula – Rijeka, na brežuljku iznad doline rijeke Raše, 26 km sjeveroistočno od Pule.

Općina Barban ima površinu 94,1 km2 s oko 2.800 stanovnika. Smještena je na jugoistoku istarskog poluotoka te obuhvaća ukupno 74 naselja, sela i zaseoka. 

Prostor općine dio je blago valovitog istarskog reljefa, s nizom niskih brežuljaka i vrtača, te većim strminama koje se spuštaju prema Raškom kanalu i dolini rijeke Raše. Kanal je dug dvanaest kilometara a širok kilometar, strmih i nepristupačnih strana, Raški kanal, poput Limskog na zapadu, oštro ocrtava istočnu obalu Istre.

Jeste li znali?

Kao i veći dio istarskog poluotoka, područje Općine Barban ulazi u pojas submediteranske vegetacije, a najljepši primjer dobro očuvane šume hrasta medunca i bijelog graba jest Boljunka između Želiski i Barbana

Na čitavom prostoru sjevernog Jadrana prevladava jedinstven tip klime, mediteranska klima. Pod utjecajem je Kvarnerskog zaljeva i mora, koje ljeti hladi, a zimi ublažava utjecaj kontinenta i hladnih masa.