Beograd, grad koji nikada ne spava čeka samo na Vas! Ludu zabavu potražite gdje drugdje već u Beogradu uz 1 noćenje za 1 ili više osoba u jednom od 4 luksuzna apartmana po izboru uz 50% popusta!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite sami ili u društvu i zabavite se kao nikada do sada! Jedan kupon vrijedi za jedno noćenje stoga ukoliko želite provesti više dana, kupite onoliko kupona koliko vam treba!

Apartmani Pantelić posjeduju luksuzne apartmane širom Beograda koji Vam nude ugodan smještaj za razliku od hotelskog smještaja. Svaki apartman je opremljen klima uređajem, internetom.

Svaki apartman posjeduje parking mjesto. Na raspolaganju vam je i naša recepcija koja je tu da vam izađe u susret u svakom trenutku.

Beograd je grad koji živi 24h dnevno! U njemu ćete doživjeti nezaboravne trenutke koje ćete pamtiti cijeli život.

Na raspolaganju su vam Apartman Beogradska veličine 52 m2 sa 2 sobe koji može primiti maksimalno 4 osobe.Apartman Takovska veličine 48 m2 koji može primiti maksimalno 3 osobe.Apartman Dubljanska veličine 40 m2 koji može primiti maksimalno 3 osobe.Apartman Gospodara Vučića veličine 63 m2 koji može primiti maksimalno 3 osobe.