[BEOGRAD] Neponovljivo ljeto u Beogradu!!! 1 ili 2 noćenja u delux sobi sa jacuzzijem u Hotelu Madison, boca šampanjca u sobi, za dvoje već od 365kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za Beograd kažu da je zona zabave, te da je ovdje najbolji noćni život u Europi. Ukoliko vas više zanimaju kulturne znamenitosti, posjetite razne muzeje, spomenike, dvorove... Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju od 2 ponuđene! Kupon se može iskoristiti 31.08.2017.!

Hotel Madison je smješten u centru Beograda. Prednost objekta leži u činjenici da se nalazi odmah pored Željezničke i Autobusne stanice tako da je pogodan  kako za poslovni  tako i za individualni turizam. 

U ponudi je 8 luksuznih soba koje su opremljene LCD tv, klima uređajem, mini barom, kozmetikom, fenom i internetom. U sklopu hotela Madison nalazi se i caffe bar. Postoje i sobe koje imaju jacuzzi kadu, zona sa saunom i fitness centrom. U hotelu Madison dočekat će vas srdačan i ljubazan tim koji će učiniti sve da vaš boravak bude prijatan. Dizajn hotela Madison rađen je po uzoru na svjetske objekte u metropolama. Postoji i gradski javni parking koji se plaća. 

Ukoliko želite da provedete romantične, opuštajuće ili trenutke odmora i mira u luksuzno opremljenim sobama vaš odličan izbor je hotel Madison. Glavna ulica Knez Mihajlova udaljena je 900m od objekta, Kalemegdan je udaljen 700m, novi kompleks Beograd na vodi nalazi se na 100m od objekta. Najbliži shopping centar je 100m udaljen, a veoma blizu objekta nalaze se i zdravstvena ustanova, apoteka, mini market. U blizini objekta nalazi se i Zoološki vrt grada Beograda, rijeka Sava i čuvena Beton hala sa mnoštvom restorana, shopping centar Ušće, Rent a bike za vožnju do Ade Ciganlije.