Sportsko kreativni petodnevni program u kampu Sovino gnijezdo za djecu od 7 do 13 godina od 01. do 05. srpanja uz 50% popusta! Mala škola veslanja, kopneni sportovi i još mnoštvo zanimljivosti!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljetni kamp „Sovino gnijezdo“ na Jarunu! Dođite i svladajte osnove veslanja, uprljajte ruke u stvaralačkom zanosu, odmjerite snage u tradicionalnim i manje tradicionalnim sportovima, naučite nešto novo i pritom se odlično zabavite! Za sve klince i klinceze u dobi od 7-13 godina uz 50% popusta!

Tjedni sportsko kreativni program:

termin: srpanj 01. – 05. od 8h do 19h

Petodnevni program bez noćenja za djecu od 7 do 13 godina.

Uz jutarnju i poslijepodnevnu školu veslanja, polaznici svakodnevno sudjeluju u različitim kreativno-ekološkim aktivnostima (izrada kućica i hranilica za ptice, znanost iz prirode, moj eko vrt, tradicionalna olimpijada, potraga za blagom...), a neće nedostajati ni kupanja, ni sporta na tvrdoj podlozi.


Kamp 'Sovino gnijezdo' smješten je na Jarunu, u ograđenom prostoru 'Kanu kluba Končar'. Uz brojne sportske sadržaje na vodi i na kopnu, kamp 'Sovino gnijezdo' nudi i niz atraktivnih kreativno-ekoloških aktivnosti, namijenjenih djeci od 7 do 13 godina.

Dođite i svladajte osnove veslanja, uprljajte ruke u stvaralačkom zanosu, odmjerite snage u tradicionalnim i manje tradicionalnim sportovima, naučite nešto novo i pritom se odlično zabavite!

Kamp traje tijekom čitavog ljeta i podijeljen je u nekoliko programa: dnevni, tjedni (sa ili bez noćenja) te obiteljski vikend-kamp.

Za korištenje navedenog kupona kupac se dogovara s korisničkim servisom 0912607949