Savršen osmijeh! Izbjeljivanje zubi Opalescence Boost gelom i Smilite LED tehnologijom uz odmah vidljive rezultate u Beauty & Laser centru Venus u Zagrebu za samo 299 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Koristi se Opalescence gel koji ne oštećuje caklinu. Smilite je preporučen kao najbolji uređaj za izbjeljivanja zuba od strane Sveučilišta u Firenci jer je svestraniji i učinkovitiji od ostalih sustava dostupnih na tržištu! Kupon se može iskoristiti do 31.08.2017.!

Kombinacija smilite tehnologija s LED svjetlima i gela omogućuje profesionalni način izbjeljivanja zubi kojima se vraća prirodna bjelina i osmijeh na lice.

Tehnologija se sastoji od 3 diode i peroksidnog gela čime se oslobađa više kisika iz gela u manje vremena, a LED diode služe kako bi manje zagrijavale od klasičnog izbjeljivanja čime je sam tretman ugodniji za korisnika.

Očekivano izbjeljivanje je 2 - 4 nijanse po ključu boja. Trajnost ovisi o vašim individualnim prehrambenim navikama i oralnoj higijeni. Nakon tretmana ne preporučuje se konzumirati obojenu hranu i pića poput crnog vina, umaka ili crnog čaja prvih 48h.


Okvirno trajanje tretmana: 20 min.