[RUJAN] Spoj planine i mora u oazi pod Velebitom! Idealna prilika za odmor na Jadranu u apartmanima Ribarica kraj Karlobaga uz 5 ili 7 noćenja za 2-4 osobe već od 999kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Karlobag je još gotovo netaknuti biser Jadrana u neposrednoj blizini NP Sjevernog Velebita i Paklenice! Kupon se može iskoristiti u periodu 02.-17.09.2017.! Mogućnost prijevoza od Karlobaga do Ribarice i obratno!!!

Karlobag je još gotovo netaknuti biser Jadrana, grad romantike okružen je prekrasnim plažama i uvalama s pogledom na prekrasne otoke obasjane suncem, a u neposrednoj blizini nalaze se NP Sjeverni Velebit i Paklenica!

Mogućnost prijevoza od Karlobaga do Ribarice i obratno.

Karlobag i okolica

Karlobag (pod Velebitski kanal) je još gotovo netaknuti biser Jadrana, grad romantike i teškog života kroz povijesti ocrtano na starim uskim, kamenom popločanim uličicama.

Svega 26 km od Ribarice nalazi se Zavratnica koja je bez sumnje jedna od najljepših uvala hrvatske obale Jadranskog mora. Udaljena je oko 20 minuta laganog hoda stazom koja vodi uz more južno od trajektnog pristaništa (za otok Rab) u Jablancu.

Na 20 min vožnje od Ribarice nalazi se NP Sjeverni Velebit područje koje je proglašeno nacionalnim parkom zbog izrazite raznolikosti krških fenomena, bogatstva živog svijeta i iznimnih prirodnih ljepota na relativno malom prostoru. Park je ispresijecan brojnim planinarskim stazama