Ljetujte u najboljoj europskoj destinaciji za 2016.godinu - gradu Zadru! Guštajte u odmoru za dvoje - 3 ili 5 polupansiona u Hostelu Diklo već od 1499kn! Kupone je moguće spajati!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hostel se nalazi u neposrednoj blizini mora i plaže svega 70m... Guštajte u privatnim sobama na bazi polupansiona - uključeni doručak i večera! Kupon vrijedi do 26.08.2017.!

Hostel Diklo smješten je povijesnoj zgradi staroj 500 godina u malom mjestu Diklo. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju restoran u kojem se poslužuju tradicionalna jela hrvatske kuhinje, besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište.

Jeste li znali?

Pripremamo večere i kruh iz krušne peći koja se nalazi u na terasi Hostela Diklo!

Sve su sobe i spavaonice jednostavno uređene. Gostima su također dostupni zajednički salon i zajednička kupaonica.

Gosti se mogu opustiti uz osvježavajuće piće na prostranoj terasi bara u okviru hostela Diklo. Najbliža plaža udaljena je otprilike 200 metara.

U središtu Zadra, smještenom otprilike 5 km od objekta, moguće je vidjeti slikovitu povijesnu jezgru i jedinstvene instalacije Pozdrav Suncu i Morske orgulje. Zadarska zračna luka udaljena je 16 km. 

Zadar

Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije te je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnost. Posebnost grada neodoljiva je za poštovatelje i ljubitelje povijesnih spomenika i kulturne baštine, umjetnike, turiste i njegove građane. 

Zadar je i grad u kojem je velik prostor ostavljen pješacima; šetnja uglačanim kamenim ulicama grada postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Kao grad spomenik okružen povijesnim zidinama, Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu. 

Izrazito razvedena obala, otoci i netaknuta priroda mame brojne nautičare upravo na ovo područje. Arhipelag koji broji 24 veća i čak 300-tinjak malih otočića i hridi, 3 parka prirode - Telašćica, Velebit i Vransko jezero te 5 nacionalnih parkova - Paklenica, Plitvice, Kornati, Krka i Sjeverni Velebit svrstavaju Zadar i njegovu okolicu u sam vrh turističke ponude Hrvatske.

Kupaone su zajedničke ali odvojene muške i ženske. 

Hostel se nalazi u neposrednoj blizini mora i plaže svega 70m.

Naš facebook pogledajte ovdje!