Egzotični paketi iz Okusa azije! Čelična wok tava s tri različita paketa namirnica i začina- kineski, indijski ili tajlandski na odabir uz 50% popusta! Dostava moguća za čitavu Hrvatsku!

54 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okusi Azije Vam donose 3 različita egzotična paketa namirnica i začina i wok čeličnu tavu uz 50% popusta! Tava je napravljena od čelika koji nudi superiorne kuharske karakteristike koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike! Obavezno posjetite i www.okusi-azije.hr kako bi se još detaljnije upoznali sa samim paketima i ostalim proizvodima iz ponude Okusa Azije!

Wok je posuda za kuhanje porijeklom iz Kine. Osim u Kini, upotreba se proširila čitavom južnom i jugoistočnom Azijom, a u zadnje vrijeme se uporaba proširila po čitavom svijetu.

Praktički sve vrste jela se mogu spravljati u woku, od prženja preko kuhanja do spravljanja juha. Dvije vrste materijala se danas najčešće woka a to su čelik i željezo.

Možete odabrati između 3 egzotična paketa iz Okusa azije koji uključuju:

KINESKI:

Wok + brzi rezanci, soja umak svijetli 150ml, umak za pekinšku patku, korijander u zrnu, sok od ličija 240ml, smeđi rižin ocat.

INDIJSKI:

Wok + pappadums,  Sambal badjak, Ghee, Garam masala, korijander u zrnu, soja umak svijetli 150ml, korma curry AHG.

TAJLANDSKI:

Wok + soja umak svijetli 150ml, thai riža s ananasom AHG, zelena curry pasta 195g, liči sok sa pulpom, džem od ananasa, cvat banane, kumin u prahu.

Čelični wok
Artikal: Wok (čelični) 33 cm
Proizvođač: Kina

  • Nakon što dobijete kupon, potrebno je kontaktirati Partnera na info@okusi-azije.hr te poslati kod kupona, ime i prezime te adresa na koju ide dostava


Okusi Azije Vam žele mnogo ukusnih azijskih jela spravljenih u ovom
woku. Dobar tek!