[LOVINAC] Idila u Lici! 1-dnevni izlet uz najam e-bike-a, vodič, degustacijski doručak na Farmi Raspjevana Koza, ručak na Izletištu Cvituša, Zipline i ostale aktivnosti na Izletištu za 200kn/osobi!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 od ponuđenih termina - 26.07.; 27.07.; 28.07. ili 29.07.17.! Vlastiti prijevoz do izleta, u cijenu uključen samo prijevoz unutar izleta!

PROGRAM:

09:00 h Dolazak pred agenciju (Svetog Mihovila 11, 33244 Lovinac), upoznavanje s vodičem i programom izleta, preuzimanje i osnove korištenja e-bike-a

09:30 h Dolazak na farmu Raspjevana Koza, degustacijski doručak uz piće dobrodošlice

10:00 h Kreće se prema zaseoku Piplica, vožnja se nastavlja kroz Gornju Ploču, te nastavlja prema brdu Zir

11:00 h Dolazak i uspon na Zir sa kojeg se pruža nevjerovatan pogled na Lička polja, odmor

13:00 h Silazak sa Zira i nastavak vožnje preko Kika prema Izletištu Cvituša

14:00 h Ručak na Izletištu

15:00 - 17:00 h Slobodne aktivnosti na Izletištu (Zipline, mali nogomet, odbojka, streličarstvo)

17:00 h Završetak izleta

Vlastiti prijevoz do izleta, u cijenu uključen samo prijevoz unutar izleta!

Možete se osvježiti u Medo Baru i uživati u prekrasnoj prirodi, a usput se okušati i u našoj ponudi zipline-a.


Općina Lovinac je smještena na južnom rubu Ličkog polja, a obuhvaća područje od 342 km. Kada se vozite autocestom A1 u smjeru Dalmacije, prema tunelu Sveti Rok i vidite brdo s prelijepom kamenom stijenom - Zir, na našem ste području. Ako se previše ne žurite skrenite na izlazu Gornja ploča, prema Lovincu ili na izlazu Sveti Rok. Doživite nedirnute ljepote ličkog krajolika, bistrih potoka i rječica, netaknute prirode i ljubaznih stanovnika lovinačkog kraja. Općina Lovinac je mala i napredna općina koja se potpuno orijentirala na razvoj gospodarstva zasnovanog na održivom turizmu i poljoprivredi.

Lika je oduvijek bila jedno od najatraktivnijih područja Hrvatske. S Velebitom, najimpresivnijim hrvatskim planinskim masivom, čistim vodama, čistim tlom, očuvanim krajolikom i malim brojem stanovnika predstavlja i jedno od najatraktivnijih područja za razvoj tradicijske poljoprivrede i planinskog turizma – područje općine Lovinac, na svom teritoriju, objedinjuje sve komparativne prednosti Like.