Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: 6 dana/5 noćenja za 4+2 osobe i za samo 3979 kn ili 8 dana/7 noćenja za 4+2 osobe i za samo 5499 kn! Ponuda je iskoristiva 21.07.-01.09.17.!

Komforan stan kompletno namješten u mirnom mjestu Peroj. 

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice i velike terase s jedinstvenim pogledom na Nacionalni park Brijuni. 

Na korištenje je raspoloživa je i velika soba dizajnirana za druženje s raznim objektima kao što su stolni tenis, stolni nogomet. 

Također, korištenje kamina i roštilja. 

Plaža je udaljena 10 minuta hoda.

Peroj je maleno mjesto, gradić u unutrašnjosti Istre, smješten tek kilometar od obale i vrlo blizu Fažane. Spominje se kao ljetna destinacija kao još iz rimskog doba. Smještaj možete potražiti u privatnim apartmanima. 

To je vrijedan i zanimljiv arheološki lokalitet iz rimskog doba pa ga preporučujemo onima koji žele imati odmor daleko od buke i mora, dok ste u blizini gradova bogate kulturne baštine. 

U ovom gradu možete vidjeti crkvu svetog Stjepana i pravoslavne crkve Sv Spiridona, dok je kratak put od Peroja ćete naići Sv.Foške (zaštitnika reume, artritisa i glavobolje). 

Peroj koristi prednosti svoga položaja na najbolji mogući način. Ima prekrasan pogled na Nacionalni park Brijuni i preporučujemo da uzmete vremena za putovanje 12 km do Pule i posjetiti jedinstveni amfiteatar. 

Peroj je poznat po svojoj proizvodnji visoke klase maslinovog ulja, koja je jedna od delicija istarske regije.