Postojnska jama i Ljubljana 19.08.2017.! 1 dan autobusom iz Zagreba u organizaciji turističke agencije Elisa Tours, stručnog vodiča tijekom putovanja za 160kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite fantastičan podzemni svijet Postojnske jame koji se stvarao milijunima godina. Uživajte u carstvu stalaktita i stalagmita, upoznajte čovječju ribicu čiji se život odvija u potpunom mraku... Postojnska jama uvrštena je među najveće i najposjećenije jame na svijetu...

Program:

Polazak u 7:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 502-506). Slijedi vožnja modernim turističkim autobusom prema graničnom prijelazu Bregana, te dalje Slovenijom do Postojne. Slijedi kratak odmor, te razgledavanje POSTOJNSKE JAME, pješice i jamskim vlakićem. Jama je splet od 20 km zakopanih rovova, galerija i dvorana, najveća jama klasičnog krša te ujedno i najbolje posjećena turistička jama u Europi. U razgledu jame posjetiteljima se nudi nepregledno bogatstvo mineralnih siga najrazličitijih oblika, boja i generacija, kalcitne sige i druge umjetnine koje je priroda oblikovala kroz tisućljeća te svakako njen najpoznatiji stanovnik – čovječja ribica. 

U jami je stalna temperatura oko 10 °C. Nakon razgledavanja mogućnost ručka. Na ulazu u jamu nalaze se razni ugostiteljski objekti s terasom, suvenirnica i uređeni park kraj rijeke Pivke. Polazak za LJUBLJANU u dogovoreno vrijeme. Po dolasku razgled grada autobusom i pješice: GRADSKA VIJEĆNICA – CENTRALNA TRŽNICA – KATEDRALA SV. NIKOLE – DVORAC LJUBLJANSKI GRAD – ZMAJEV MOST – PREŠERNOV TRG – TROMOSTOVLJE – PARK TIVOLI… Povratak u Hrvatsku u večernjim satima.

NAPOMENA

Temperatura je u jami konstantna. Bez obzira na godišnje doba, u njoj je uvijek oko 10 stupnjeva Celzijusa. Tome treba prilagoditi svoju odjeću i obuću, a topao plašt možete od svibnja do rujna unajmiti i ispred ulaza u Postojnsku jamu. Za obilazak jame nije potrebna kaciga.