Ljetujte u najboljoj europskoj destinaciji za 2016.godinu - gradu Zadru! Guštajte u odmoru za dvoje - 3 ili 5 polupansiona u Hostelu Diklo već od 1499kn! Kupone je moguće spajati!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hostel se nalazi u neposrednoj blizini mora i plaže svega 70m... Guštajte u privatnim sobama na bazi polupansiona - uključeni doručak i večera! Kupon vrijedi do 26.08.2017.!

Hostel Diklo smješten je povijesnoj zgradi staroj 500 godina u malom mjestu Diklo. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju restoran u kojem se poslužuju tradicionalna jela hrvatske kuhinje, besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište.

Jeste li znali?

Pripremamo večere i kruh iz krušne peći koja se nalazi u na terasi Hostela Diklo!

Sve su sobe i spavaonice jednostavno uređene. Gostima su također dostupni zajednički salon i zajednička kupaonica.

Gosti se mogu opustiti uz osvježavajuće piće na prostranoj terasi bara u okviru hostela Diklo. Najbliža plaža udaljena je otprilike 200 metara.

U središtu Zadra, smještenom otprilike 5 km od objekta, moguće je vidjeti slikovitu povijesnu jezgru i jedinstvene instalacije Pozdrav Suncu i Morske orgulje. Zadarska zračna luka udaljena je 16 km. 

Zadar

Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije te je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnost. Posebnost grada neodoljiva je za poštovatelje i ljubitelje povijesnih spomenika i kulturne baštine, umjetnike, turiste i njegove građane. 

Zadar je i grad u kojem je velik prostor ostavljen pješacima; šetnja uglačanim kamenim ulicama grada postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Kao grad spomenik okružen povijesnim zidinama, Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu. 

Izrazito razvedena obala, otoci i netaknuta priroda mame brojne nautičare upravo na ovo područje. Arhipelag koji broji 24 veća i čak 300-tinjak malih otočića i hridi, 3 parka prirode - Telašćica, Velebit i Vransko jezero te 5 nacionalnih parkova - Paklenica, Plitvice, Kornati, Krka i Sjeverni Velebit svrstavaju Zadar i njegovu okolicu u sam vrh turističke ponude Hrvatske.

Kupaone su zajedničke ali odvojene muške i ženske. 

Hostel se nalazi u neposrednoj blizini mora i plaže svega 70m.

Naš facebook pogledajte ovdje!