GASTRO LUDILOOO!!! Neodoljive crne pizze u Pizzeriji Dvojka u Zagrebu za samo 89 kn!!! 2 x Verona pizze + 2 x cheese cake za dvoje! Kupon je iskoristiv do 20.09.2017.!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dragi naši kupci, nije sve tako crno, ovo je zasigurno najbolja dvojka koju ste dobili do sada :)! Spojite kupone, pa proslavite djevojačke, momačke, rođendane i sve važnije proslave u Vašim životima ;)


Pizzeria 2 jedna je od najstarijih pizzeria u Zagrebu. Otvorena još 1984, do danas svojim gostima nudi najukusnije pizze u gradu, direktno iz krušne peći. Uz više od 30 vrsta pizza nudimo razne tjestenine i umake, štrukle, sendviče, lazanje, razne slastice te ukusan jutarnji doručak.


Naše slane i hrskave pizze možete zaliti kvalitetnim pivima kao i raznim sokovima i napitcima.

Renoviran 2007 godine, restoran prima i rezervacije za društva i rođendane, a kapacitet je 80 sjedećih mjesta. Sa atraktivnom lokacijom u samom središtu Zagreba omogućava svojim gostima dolazak tramvajem iz drugih dijelova grada ili pješice za sve one koji se nađu u ugodnoj šetnji centrom Zagreba. Za sve one koji dolaze autom, u blizini je garaža u Novoj Vesi.


Dobar tek želi Vam osoblje Pizzerie 2!


Kuponi su iskoristivi od 10-23 h (pon-četvrtak), 10-01h (petak subota), nedjelja 12 -23h.

Kuponi se mogu spajati - mogućnost proslave rođendana, djevojačkih ...