LJETO U BIOGRADU NA MORU od 19.08-02.09.17.!!! 7 noćenja u sobama ili studio apartmanu za dvije osobe na bazi polupansiona za samo 2965 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Guštajte u prekrasnoj i sunčanoj Dalmaciji ;) Kupon vrijedi isključivo za razdoblje 19.08-02.09.17.!

Smještaj je organiziran u slijedećim objektima - KLIKNITE na naziv objekta i otkrijte više;

Apartmani Robert


Panison Čančar

Hostel Sanja

Marinka 

Pansion Vista 

Apartmani Neda

Biograd na Moru, grad i luka u sjevernoj Dalmaciji, nalazi se 28 km južno od Zadra. Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.

U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero, najveće jezero u Hrvatskoj, bogato slatkovodnom ribom.

Ovoga ljeta svoja vrata za Vas je otvorio Fun Park Mirnovec koji je udaljen svega 4 km od Biograda! Prvi tematsko - zabavni park u Hrvatskoj na 45 tisuća četvornih metara nudi adrenalinsku zabavu za djecu, teenagere i cijelu obitelj. Posjetitelji parka na raspolaganju imaju preko 20 atrakcija podijeljenih u tri tematske cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir. Ne propustite ludu zabavu!