[GARDALAND] Radost za cijelu obitelj!!! Otputujte u GARDALAND na 1-dnevni izlet (boravak do 22h) u terminima: 05.08., 19.08. ili 02.09.2017., za samo 225 kn po osobi!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svakako za preporučiti je posjet Gardalandu u ljetno vrijeme kada je zabava i uzbuđenje na vrhuncu, a boravak u Gardalandu se produžuje do 22 sata za maksimalan doživljaj!


PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 01:00 sat iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 506), iz Karlovca, naplatne kućice Petrol u 01.30 sati, a iz Rijeke u 03:00 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald`sa). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima.  Odlazak u GARDALAND SEA LIFE AKVARIUM (Morski svijet) odvest će vas na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nakon razgleda odlazak u zabavni park GARDALAND, najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. 

Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR i novi rollercoaster u 2015. godini OBLIVION-THE BLACK HOLE – novo u 2015., slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA… obiteljske atrakcije MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA… i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje… kao i veliki broj show programa cirkus MADAGASCAR, PARADA, MAGIC SHOW…

Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 22 sata. Dolazak Rijeku i Zagreb u kasnim noćnim satima.

Jeste li znali? 

....da je Gardaland zabavni park smješten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji, otvoren 1975. godine, te danas broji preko 2,8 milijuna posjetitelja godišnje. Trenutno sadrži 6 velikih "Roller Coastera" (Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure,Orto Bruco, Mammut,Fuga da Atlantide i Ra