ALL INCLUSIVE USLUGA U KORČULI! Provedite početak ljeta u Korčuli u hotelu Bon Repos*** uz noćenje u superior sobi, korištenje bazena, teniskih terena, piće dobrodošlice, za 2 osobe uz 50% popusta!

139 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uresu svijeta, čarobna Korčulo... posjetite predivnu Korčulu i uživajte u pogodnostima koje Vam donosi hotel Bon Repos*** za 2 osobe uz 50% popusta! Kupon vrijedi do 23.08.2013.!

Tri kilometra od grada, u mirnoj uvali znakovitog naziva "Zaljev školjki".

Hotel se sastoji od četiri paviljona čija imena simboliziraju četiri tipična starovjekovna mediteranska stabla: Jasmin, Cedar,Begonija i Čempres, kapaciteta 258 soba, ukupno 516 kreveta.

Ponuda uključuje:

2 dana uz 1 noćenje u superior sobi paviljona Jasmin i Cedar, ALL INCLUSIVE usluga, sve za 2 osobe.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti:

neograničeno korištenje otvorenog bazena sa slatkom vodom;

dva teniska terena i igralište za mini košarku,

besplatan parking,

piće dobrodošlice.

ALL INCLUSIVE program hrane i pića: buffet doručak, ručak, večera; domaća alkoholna i bezalkoholna pića s točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 23:00; sport i animacija.


Paviljoni Begonija i Čempres imaju sobe s dvije zvjezdice. 1998. obnovljeni su paviljoni Jasmin i Cedar sa sobama od tri zvjezdice.


U središnjem dijelu hotela nalazi se recepcija.


Kvalitetna prehrana nudi se u tri prostrana restorana, a tu su i TV - salon, aperitiv bar. Usluge: noćenje i doručak, polupansion i all inclusive kao nova ponuda koja uključuje bife doručak, ručak, večeru, piće, sport i animaciju.


Rekreacija je raznovrsna: otvoreni bazen sa slatkom vodom, dva teniska terena. U blizini je ronilačka škola. Za osvježenje tu su grill bar, snack bar i dalmatinska konoba.
Od hotela do centra grada možete uživati u divnoj šetnji duž obale i kroz gradski park Hober.
Za ljubitelje brodske šetnje svakodnevno taxi brodice prevoze do centra grada. 

Korčula je grad renesanse i tradicije. Osim u kulturnoj baštini, možete uživati u brojnim manifestacijama: viteškim igrama, večerima klapske pjesme ili biti sudionici raskošnih vjerskih procesija.

Korčulani su veliki ljubitelji dobre domaće kapljice i gurmani s dugim, autohtonim kulinarstvom. Istinski doživjeti ovaj grad znači osjetiti ga svim svojim čulima. 

Nije ni čudo što je još u 17. st. napisan stih: Uresu svijeta, čarobna Korčulo...

Otok je dobro razveden nizom zaljeva i uvala. Ima 9 naseljenih mjesta.

Grad Korčula jedan je od najbolje sačuvanih srednjovjekovnih gradova na Mediteranu, ali je njegova povijest izrazito duga.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail prodaja@htp-korcula.hr ili telefon 020/726 483 uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.