[ZAMALIN] Špica sezone u Tribunju!!! Guštajte 8 dana uz 7 noćenja na bazi polupansiona u sobama ili apartmanu Pansiona Maria po super povoljnim cijenama za dvoje već od 3449 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doručak i večera poslužuju se u restoranu Zamalin, prvi red do mora! Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju: sobe za dvoje sa polupansionom za 3449 kn ili apartman za dvoje sa polupansionom za 3749 kn! Kuponi su iskoristivi od 12.08. do 19.08.2017.!

Kuća/Pansion se nalazi u Tribunju, Zamalin 400 m od plaže, 400 od centra, Konzuma, pošte....

Smještajne jedinice:

4 dvokrevetne sobe, WC-kupaona, kuhalo za kavu, terasa  

Studio sa dvokrevetnom sobom i dnevni boravak sa kuhinjom, WC-kupaona i terasa  

Studio kao garsonjera za 4 osobe, mini kuhinja je u sklopu te sobe, WC-kupaona, terasa

Studio kao garsonjera za 4 osobe, mini kuhinja je u sklopu te sobe, WC-kupaona 

Studio kao garsonjera za dvije osobe, mini kuhinja i kupaona, terasa 

Studio kao garsonjera za dvije osobe, mini kuhinja i kupaona, terasa i spojeno je sa još jednom sobom koja ima kupaonom - 4 osobe

Studio kao garsonjera za dvije osobe, mini kuhinja i kupaona, terasa 

Apartman, jedna dvokrevetna soba sa svojom kupaonom i terasom, druga je trokrevetna soba sa kupaonom, terasom, dnevnim boravkom i kuhinjom 

Apartman sa tri dvokrevetne sobe (jedna ima bračni krevet) mini kuhinja, kupaona i terasa 

Zamalin

Zapadno od marine, podno brda Sv. Nikole prostire se plaža Zamalin, omiljeno gradsko kupalište. Borova šuma i lagani maestral omogućavaju kupačima bezbrižni cjelodnevni boravak na otvorenom.

Tribunj

Jadranskom magistralom prema Pirovcu, 15km od Šibenika, neposredno uz more smjestilo se malo ribarsko naselje Tribunj. Tribunj je tipično dalmatinsko naselje s uskim ulicama i zbijenim kućama. Nekadašnji Tribunj, smješten na otočiću, za vladavine Venecije bio je okružen obrambenim bedemima čiji su neznatni ostaci vidljivi i danas. O njegovoj povijesti svjedoči i crkva sv. Nikole podignuta 1452. godine, utvrda Jurjevgrad sagrađena 1650. godine na brdu sv. Nikole kao zaštita od Turaka te crkva Djevice Marije, na putu prema Vodicama, iz 1435. godine. U bogatom ugostiteljskom sadržaju ističu se tradicionalne trke magaraca, čime se nastoji očuvati ova autohtona životinja.