ŠPICA SEZONE u Zadru!!! Uživajte 3 dana uz 2 noćenja na bazi polupansiona za dvoje u luksuznom Hotelu Petrčane 4* u periodu 05.08.-31.08.17. za samo 2399 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi su iskoristivi isključivo za termin 13.07.-31.08.17.! Djeca do 6 godina besplatno ukoliko spavaju u krevetu s roditeljima!

Hotel Petrčane izgrađen je 2016 i ima 23 sobe. Smješten je odmah pokraj mora te gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu sa terase dok ručaju i večeraju.  U ljetnim danima mogu se kupati u vanjskom bazenu hotela ili na obližnjoj plaži.  

Sve sobe u hotelu su klimatizirane te opremljene sa TV, minibarom i sefom te privatnom kupaonicom sa fenom i tušem. Hotel nudi usluge pranja robe te iznajmljivanja bicikala. 

Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije te je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnost. Posebnost grada neodoljiva je za poštovatelje i ljubitelje povijesnih spomenika i kulturne baštine, umjetnike, turiste i njegove građane. 

Zadar je i grad u kojem je velik prostor ostavljen pješacima; šetnja uglačanim kamenim ulicama grada postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Kao grad spomenik okružen povijesnim zidinama, Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu.