[ŠIBENIK] Hedonistički raj za Vaše nepce!!! “Kuća kamena” je pripremila vrhunski meni iz starih vremena! Guštajte uz domaći pršut, teletinu, janjetinu ispod peke...za 2 osobe i samo 249 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U Rakićima/Pakovo selo, između Šibenika i Drniša čeka Vas seosko ugostiteljsko domaćinstvo “Kuća kamena” - pravi hedonistički raj za nepce! Kupon se može iskoristiti do 15.09.2017.!!!

U malom zaseoku Rakići, Pakovo selo, na cesti Šibenik-Drniš, u svojoj staroj kući, Frane Rakić uredio je seosko ugostiteljsko domaćinstvo “Kuća kamena” po uzoru na staru krčmarsku tradiciju o čijoj se preukusnoj domaćoj hrani i gostoljubivim domaćinima priča i danas.

U miru i hladovini uz staru seosku arhitekturu stvorena je priča koja može biti ispričana samo uz preukusnu domaću večeru za dvoje.

Frane Rakić: Ovo je moja didovina!

Čini mi se da sam oduvijek sanjao kako ću od ove moje starine napraviti “dvorac”. Uložio sam silan trud da uredim te davno napuštene kućice i da sve ostane tako izvorno, da sve ostane ta naša surova, a meni tako lipa i draga Zagora. Naše seosko domaćinstvo sada radi uglavnom preko agencija, našega gosta gotovo da više i nema, što je prava šteta. Nudimo samo peku, sir i pršut, i naše domaće rakije i vino, a baš ako netko poželi, i nešto drugo. Nekoć smo ovdje osnovali pakovački KUD “Sloga” jer, sve je ovo i nastalo na stavu i razmišljanju o zaštiti baštine. Sad uživam u tome.

Pročitajte više u članku o seosko ugostiteljskom domaćinstvu “Kuća kamena” u Slobodnoj Dalmaciji.

Vino obitelji Rakić Vam svakako preporučamo, a peka od teletine, janjetine i pivca je vrhunac gastronomskog doživljaja. Posjetite i Ključicu - impresivnu utvrdu nad rijekom Čikolom! 

Ukoliko dolazite iz Šibenika, vozite prema Drnišu, te u Pakovu selu kod mljekare skrenite lijevo prema Miljevcima i nakon 400 m opet lijevo u Rakiće, u Pakovu selu imate i znakove za Kamenu kuću.