[NOVO NA TRŽIŠTU] COLWAY® ANTICELLULITE SLIMMING SERUM (200ml)! Uklanja i najtvrdokorniji celulit i strije!!! Spojite ugodno s korisnim uz ovaj serum sa mirisom cappuccina za samo 149 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Isprobajte sada! Obuci toniranu, elastičnu i preoblikovanu kožu s ''efektom Colway"! I što je najvažnije - proizvod nije testiran na životinjama!!! Kupon je iskoristiv do 10.09.2017.!

COLWAY® ANTICELLULITE SLIMMING SERUM 200ml - Uklanja najtvrdokorniji celulit i strije. Miris cappuccina. 

"Inovativni prirodni preparat protiv celulita i strija za preoblikovanje tijela". Proizvod je izrađen u sustavu visoke biotehnologije uz primjenu najsuvremenijih kozmetičkih sastojaka.

Jedini preparat na svijetskom tržištu koji sadrži Liporeductyl®, patentiranu nestandardnu liposomsku formulu, visoke učinkovitosti.

Zahvaljujući svojim biljnim sastojcima Liporeductyl®, može prodrijeti do najdubljih slojeva kože, rastopiti masti te aktivirati mikrocirkulaciju. Liporeductyl ima i visoku snagu protiv oticanja i štiti kapilare. Trenutno na tržištu ne postoji proizvod koji je posvećena borbi protiv adipocita, osim ovog jer sadrži INCI 7% Liporeductyl® koji ih uspješno pobjeđuje. Ovaj snažni serum za mršavljenje i protiv celulita ima bogatu teksturu melema, baršunast je, cappuccino boje i mirisa. Djeluje u dubini, odakle celulit i potječe, dok eliminira vidljivog i stagnira. Ali nije samo anticelulitni serum već i odličana hidratantna krema za tijelo. Koristi se u sinergiji s prirodnim kolagenom Colway ™ - tijelo, kako bi dobili čvrtu, toniranu, podatnu i duboko hidratiziranu kožu tijela!  

Učinkovit za mršavljenje te učvršćuje i dubinski vlaži kožu. 

Stalna i redovita primjena anticelulitnog seruma za tijelo Colway™ omogućuje dobivanje sljedećih rezultata: 

• smanjenje tjelesne mase u centimetrima 

• smanjenje viška vode i natrija u izvanstaničnom matriksu 

• smanjenje opsega bedara i stražnjice 

• smanjenje efekta "narančine kore" 

• poboljšavanje mikrocirkulacije rezultira smanjenju vidljivosti kapilara 

• poboljšanje hidrataciju i elastičnosti kože 

• smanjenje strija 

• generalno učvršćuje cijelo tijelo 

Koristi se u sinergiji s: prirodnim kolagenom Colway ™ - tijelo i piling Colway ™ Dostupne veličine: 200 ml. 

Aktivni sastojci: 

Lyporeductil®: patentirana formula koja sadrži različite tvari kao lipolytic koji uspješno potiče mikrocirkulaciju, te druge sastojke koji mogu dosegnuti do najdubljih slojeva kože, kao što su: 

1. Kofein: Potencijal lipolize i termogenski, potiče metabolizam masnih kiselina u masnom tkivu.. 

2. Rutin: bioflavonoid, jača stjenke kapilara 

3. Jod: lipolize, ubrzava metaboličke procese i istovremeno pomaže eliminirati toksine. 

4. Bršljan (Hedera helix): poboljšava cirkulaciju, potiče resorpciju edema prisutnog u početnim fazama celulita. Ima snažno okrepljujuće estetsko djelovanje u svakom dijelu tijela. Bogata je kofeinom, koji normalizira metabolizam masti, aktiviranjem lipolize. 

5. L-karnitin djeluje na stanični metabolizam, pomaže pretvoriti masti u energiju. Pogoduje izlučivanje toksina te je vrlo učinkovit antioksidans .  

6. Escin: aktivni sastojak izvađen iz sjemenki divljeg kestena za poboljšanje stanja krvnih žila, učinkovito neutralizira višak zadržavanja vode. On je lijek za krvožilnu insuficijencija, štiti kapilare.  

7. Glicil-histidil-lizin: snažan antioksidans. Liofilizirani riblji kolagen: olakšava proces obnove, tonira i čini kožu elastičnom. Gotu kola (Centella asiatica): stimulira sintezu vlakana (kolagen i elastin) i to ga čini idealnim za liječenje celulita. Ima vaskularna zaštitna svojstva, vlaži i ozdravljuje kožu te potiče na sintezu hijaluronske kiseline. 

Hydromanil: je botanički hidratantni sastojak. Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji, vlažna aktivna tvar koja se postupno otpušta. Neposredno poboljšava hidrataciju kože s produljenim učinkom tijekom vremena. 

Ulje boražine: pogodno za suhu i ispucanu kožu. Ona igra vrlo važnu ulogu u regeneraciji tkiva jačanjem obrane kože protiv alergena. Protiv strija.  

Vitamin E: izvrstan prirodni antioksidans, pomaže zadržati u optimalnim uvjetima vezivno tkivo. 


 Kako koristiti: 

• Nanosi se kružnom masažom od dna prema gore. Liječenje se može smatrati potpunim s maksimalnom učinkovitosti ako se prethodno primjeni prirodni kolagena - Tijelo. Nanesite dva puta dnevno. 

• Koristite anticelulitnih Body Serum Colway ™ na cijelom tijelu kao kremu čime se postiže duboka hidratacija kože. Nije testiran na životinjama.