Inspiracija za Vaše trenutke uživanja, rekreacije i jedinstvenog osjećaja prirode... Zaboravite svakodnevicu, učinite nešto lijepo za sebe i predajte se trenucima potpunog uživanja u Zlatnom dolu... Kupon se može iskoristiti u periodu od 31.07. do 30.09.2017.!

Inspiracija za trenutke uživanja, rekreacije i jedinstvenog osjećaja prirode.

Otkrijte "Zlatni dol" mjesto uronjeno u zelenilo stoljetne borove šume koje uz čist zrak i idealne uvjete zove na uživanje i bijeg od svakodnevnice. Ugodan ambijent i gastronomska ponuda restorana, profesionalne usluge Rehabilitacijskog centra i suvremeni sportski tereni pažljivo su skrojeni kako bi odgovarali Vašem odmoru iz snova tijekom cijele godine. Smješteno na 700 metara nadmorske visine nekoliko kilometara udaljeno od gradskog središta Mostara u srcu netaknute prirode pruža savršeno okružje u kojem će uživati sva Vaša čula. 

Objekt je smješten na četri etaže i čini spoj je modernog dizajna, udobnosti i vrhunske usluge. Prizemlje samog objekta čini restoran s unutarnjim i vanjskim uređenjem koji će uz bogatu gastronomsku ponudu, jedinstveni ambijent i intimnu atmosferu stvoriti posebne uspomene za sve Vaše svečane prigode. U sklopu restorana u ponudi je vinski podrum koji krije vina vrhunske kvalitete s područja Hercegovine i šire. Restoran kapaciteta do 40 sjedećih mjesta prigodan je za organiziranje raznih prigoda.

Povratite svoju kondiciju, snagu i zabavite se uz basket, mali nogomet ili tenis na suvremenim terenima obloženim visokokvalitetnom gumenom podlogom, osvjetljenim reflektorima u jedinstvenom prirodnom okruženju. 

Sigurni smo da će nam pravi ljubitelji sporta biti zahvalni. U sklopu Rehabilitacijskog Centra naš stručni tim će vam pružiti uslugu i pomoć koja vam je potrebna. 

A kako bi odmor bio potpun pobrinuti će se vrhunski opremljene sobe s pogledom na borovu šumu koji ostavlja bez daha. 

Veselimo se Vašim utiscima i uspomenama koje ćemo stvarati zajedno.

Posjetite naš facebook ;)

Što posjetiti u blizini?

Stari grad - povijesna četvrt grada

Stari most

Španjolski trg - središnji gradski trg. Na njemu se nalazi Gimnazija Mostar, jedna od najljepših građevina iz austro-ugarskog perioda

Trg hrvatskih velikana (Rondo) - glavni trg u zapadnom dijelu grada. Izgrađen je u austrougarsko doba na kojem se nalazi Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača izuzetno važan za održavanje kulturnih i drugih manifestacija u gradu Mostaru.

Bišćevića sokak ulica sa poznatom kućom iz osmanlijskog razdoblja (Bišćevića kuća).

Crkva svetog Petra i Pavla s najvišim zvonikom u Bosni i Hercegovini.

Katedrala Marije Majke Crkve - katedralna crkva

Gradski park Zrinjevac - središnji gradski park u Mostaru.

Katolički križ na brdu Hum iznad Mostara. Visok je 33 metra, a izgrađen je kao simbol jubileja dvije tisuće godina kršćanstva.