[MUŠKARCI POZOR] Ojačajte svoje samopouzdanje i pokažite svoju muškost!!! Enlarge kapsule za muškarce (250 mg) za samo 99kn! Dostave i narudžbe moguće za cijelu Hrvatsku! Što još čekate??

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

ENLARGE sadrži prirodne sastojke za koje je klinički dokazano da pomažu kod poremećaja erekcije. Zbog prirodnih sastojaka može se konzumirati dugo vremena bez neželjenih nuspojava! Akcija 4 + 1 GRATIS - platite 4 kutije ovog proizvoda šaljemo Vam 5!!! Za narudžbe veće od 299kn dostava je besplatna! Kupon se može iskoristiti do 30.09.2017.!

ENLARGE - dokazano sadrži prirodne sastojke L-arginin i korejski crveni ginseng - jedinstvena kombinacija za potenciju

Kapsule se mogu konzumirati dugo vremena bez neželjenih nuspojava!

Jeste li znali?

Jedan od najčešćih problema s kojima se susreću muškarci je erektilna disfunkcija, poznata još kao impotencija ili slaba potencija.

Impotencija muči 10% muškaraca u dobi oko 30 godina i više od 50% muškaraca starijih od 40 godina.

Uzroci impotencije mogu biti psihički, tjelesni ili kombinirani psihičko tjelesni. 

Psihički uzroci imopotencije najčešće su posljedica stresa, financijskih problema, nedostatka samopouzdanja ili drugih životnih okolnosti s kojima se osoba susreće u svakodnevnom životu.

Tjelesni uzroci najčešće su posljedica nekog organskog poremećaja.

Jedinstvena kombinacija L-arginina i korejskog crvenog ginsenga djeluje brzo i učinkovito na muške seksualne funkcije, povećava libido i poboljšava erektilnu funkciju.

Aminokiselina L-arginin može dovesti do povećane razine dušikovog oksida, koji širi krvne žile, čime se poboljšava i povećava protok krvi u muški spolni organ i ubrzati cirkulaciju krvi kroz tijelo. Erektilna disfunkcija je često posljedica loše cirkulacije krvi. U studijama u kojem su ispitani učinci L-arginina u muškarca u vezi disfunkcije erekcije pokazano je da oralno uzimanje L-arginina u visokim dozama značajno poboljšava subjektivnu seksualnu funkciju kod muškaraca s organskom erektilnom disfunkcijom, kod kojih su smanjeni proizvodnja ili izlučivanje dušikovog oksida.

Korejski Red Ginseng djeluje na središnji živčani sustav i ima anksiolitičko i adaptogenično djelovanje, koji pomažu jačanju libida. Istraživanje kojim se ispitivalo učinke korejskog crvenog ginsenga na muškarce s poremećajem erekcije, pokazalo je kod većine bolesnika poboljšanje erekcije. Također je pokazalo i značajno poboljšanje tvrdoće penisa. Smatra se da je korejski crveni ginseng najučinkovitija vrsta ginsenga.

ENLARGE sadrži prirodne sastojke za koje je klinički dokazano da pomažu kod poremećaja erekcije. Zbog prirodnih sastojaka može se konzumirati dugo vremena bez neželjenih nuspojava.

Sastav: jedna mekana kapsula sadrži: 200 mg L-arginina, 50 mg ekstrakta ginsenga(korejski crveni ginseng).

Preporučena dnevna doza: 1-3 kapsule tri puta dnevno. Preporuča se kontinuirano uzimanje kapsula najmanje mjesec dana.

Pakiranje i trajnost

Pakiranje: Blister kućište 30 kapsula

Rok trajanja: 36 mjeseci od datuma proizvodnje.


Primjena: povećanje libida, erektivne funkcije


Upozorenje:

Čuvati izvan dohvata djece! 

Čuvati na sobnoj temperaturi na suhom i tamnom mjestu. 

Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. 

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.