Posjeti hrvatsku TOP destinaciju - SPLIT i uživaj uz 2 ili 5 noćenja na bazi buffet doručka u Hotelu Zagreb** i guštaj na plaži Žnjan...već od 960kn za 2 osobe! Kupon vrijedi do 30.09.'17.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite li posjetiti najveći grad u Dalmaciji, odmoriti se u gradu mediteranske klime koji broji 2700 sunčanih sati godišnje te jednostavno uživati u čarima splitskog stila života, hotel Zagreb je Vaš dobar izbor!

Bilo da se radi o Vašem godišnjem odmoru ili poslovnom putu, ljubazno osoblje hotela Zagreb sa svojim pristupačnim cijenama Vam stoji na raspolaganju!

Hotel Zagreb**

Predstavljamo Vam hotel „Zagreb“ koji se nalazi u istočnom dijelu grada Splita u turističkom naselju „Duilovo“. Sa svojim izrazito velikim kapacitetom, urednošću, prostranošću, dobrom pozicijom, vrlo pristupačnim cijenama i bogatim prirodnim okruženjem predstavlja dobru turističku atrakciju.

Hotel je smješten na adresi Put Duilova 23, samo 4,5 km od povijesnog dijela grada. Raspolaže s ukupno 176 smještajnih jedinica, kapaciteta 289 ležajeva.

Sobe i apartmani:

146 dvokrevetnih soba,

15 trokrevetnih soba,

4 apartmana ( sa dvije dvokrevetne sobe i dnevni boravakom ),

7 obiteljskih soba ( sa četiri kreveta, odvojena u dvije sobe ),

3 apartmana.

Okolica

U blizini hotela se nalazi kvart ,,Žnjan” koji sadrži mnoge restorane, kafiće i plaže te će zasigurno zadovoljiti Vaša očekivanja i potrebe bilo da pripadate mlađoj generaciji ili dolazite na odmor sa obitelji.

Garantirano će Vas oduševiti splitska Riva koja je prepuna ljudi i zimi i ljeti na kojoj se nalaze brojni kafići te ćete se vrlo lako opustiti u opuštenoj atmosferi splitskog ritma života. U brojnim restoranima isprobajte bogatu gastronomsku ponudu dalmatinskih specijaliteta.