Lagano i samouvjereno zaplešite u svoj zajednički život! Quick learn tečaj za mladence u trajanju 3 dana i ukupno 5 sati u plesnom centru Hathor u centru Zagreba uz 50% popusta!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dragi naši budući mladenci pripremite se na prve zajedničke plesne korake za Vaš poseban dan! Oduševite sve oko sebe i sigurno zakoračajte na plesni podij!

Dragi naši budući mladenci, nije svejedno tko će Vas učiti novim vještinama, dali je to netko tko je učio sa TV-a ili netko tko je ispekao zanat kroz godine učenja, vježbanja, natjecanja, liječenja žuljeva , plakanja i smijanja. A takvi su svi naši voditelji, mladi zaljubljenici u ples , s iskustvima od 10 -15 godina, svi s mnogobrojnim takmičenjima u zemlji i izvan nje, s mnogim nagradama , i samo s jednom željom da Vas nauče plesati!

Ponuda uključuje tečaj za mladence '' Quick learn '' u trajanju 3 dana i od ukupno 5 sati.


Termini održavanja tečaja: 05.07.2013.-07.07.2013.od 19:00h-20:30h

LOKACIJA: HEINZELOVA 62.A. PRIZEMLJE (IZA „PET CENTRA“).

Dvorane su klimatizirane, svijetle, modernog interijera.

Odlična prilika za ljude koji su u stisci sa vremenom, da neposredno prije vjenčanja u tri dana nauče osnove tri plesa – Engleskom valcera, bečkog valcera i klasičnog dvokoraka ( Discofox i Foxtrot ). U tri dana odradi se pet punih sati.


Nakon kupnje kupona potrebno je kupon prosljediti na mail:info@hathor-oaza.co