NOVO!!! Uživajte novim drvenim bungalovima (šatorima) uz samu rijeku Mrežnicu za dvoje u Kampu "Slapić"! 4 dana/3 noćenja za 2 osobe, 2h kanu, sve za 2 osobe i za samo 899kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Maknite se od stresa i uživajte u prekrasnoj prirodi u vrlo dobro poznatom Kampu Slapić! Uživajte na terasi novog bungalova tik do rijeke i guštajte u predivnoj prirodi! Kupon za ovu ponudu vrijedi U periodu do 01.09.17.!

Šator-drveni bungalov sa terasom odmah uz rijeku Mrežnicu ( u bungalovu su krevet i mjesto za stvari, za ostalo se koriste sadržaji u kampu). U cijenu nije uključena posteljina.

Lokacija

Smješten na jednoj od najčišćih i najljepših hrvatskih rijeka, na rijeci Mrežnici, udaljen od Zagreba 50-tak km u pravcu juga, a od Karlovca svega 10-tak km. Najjednostavniji dolazak do kampa je preko grada Duga Rese gdje je potrebno skrenuti prema Senju te nakon 5 km u mjestu Belavići skrenuti ulijevo prema rijeci Mrežnici, te preko novog mosta doći u selo Mrežnički Brig gdje se i nalazi kamp.

Kamp „Slapić“ obitelji Mataković smješten je na desnoj obali jedne od najljepših hrvatskih rijeka-rijeci Mrežnici, te pruža idealnu priliku za odmor i rekreaciju. U sklopu kampa nalaze se dva suvremena sanitarna čvora, atraktivan ugostiteljski objekt sa kuhinjom, nove prekrasne mobilne kućice, dječje igralište i razni sportski sadržaji.Pridružite nam se jer odmor u našem kampu je odmor za dušu i tijelo!